Reklam

Buketter som Blomsterbud

17 dagar kvar

Erbjudanden av Interflora

Letar du efter de bästa Interflora-erbjudandena?

Om du letar efter de största Interflora-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Interflora eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Det finns för närvarande 2 Interflora-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Interflora-katalogen "Buketter som Blomsterbud" giltig från 10/01/2023 till 18/02/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-butiker

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Interflora, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Interflora är Sveriges ledande företag inom blomsterfackhandel, blomsterförmedling och utbildningsverksamhet för florister.

Lär känna Interflora

Interflora AB säljer och förmedlar blommor på nätet och i butiker. Med Interfloras Blommogram kan du skicka blommor och gåvor inom en dag i hela Sverige, och även internationellt. Interfloras blommor innefattar allt från stiliga blomsterarrangemang till enstaka rosor och krukväxter till romantiska buketter.

Interfloras öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det ett flertal olika Interflora butiker runtom i landet. Butikerna kallas Interflora Freshoch några av dem finns i städer så som Malmö, Stockholm och Uppsala.

På sociala medier och på interflora.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Interfloras rabatter och nyheter. Interfloras rabattkod ger dig ännu lägre priser vid beställningar, och följer med olika kampanjer på Internet.

Interfloras arrangemang och blommor finns för alla sorts tillfällen, så som till exempel födelsedagar, begravningar, bröllop och kondoleans. 

Interflora ger även ut tidningen Blomster-Branschen, Sveriges största facktidskrift för florister.

Se mer på nätet för information om blommogram, butiker, erbjudanden och kontakt med Interfloras kundtjänst

Interfloras bakgrund

Företaget grundades 1923 och Interfloras blomsterförmedling är Sveriges äldsta och ledande blomsterförmedling. 1952 lanserades Blommogram och dåvarande kungen Gustav VI Adolf blev den första som mottog den första blomsterförmedlingen.

Blomogram passar vid alla tillfällen

Ett Blommogram är en blomsterhälsning förmedlad till en annan plats. Att Blommografera är ett vackert sätt att visa sin omtanke, uppskattning eller kärlek till nära och kära, bekanta eller kollegor och samarbetspartners. Det bästa är att det är så enkelt och smidigt att skicka Blommogram. Du kan antingen beställa via interflora.se eller besöka din närmsta Interflora-butik. Sortiment är brett och är anpassat efter säsong för att du ska kunna hitta något som passar det speciella tillfället. Interflora är det rätta valet för dig som ska skicka Blommogram. Interflora erbjuder dig högsta möjliga kvalitet och säkra leveranser. Interfloras rikstäckande blomsterförmedling har runt 600 butiker och ombud i Sverige. Skicka Blommogram eller choklad idag med ett Blommogram från Interflora!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Interflora katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona