Tiendeo official website

Erbjudanden Arken Zoo

Mer än en månad

  Erbjudanden av Arken Zoo

  Letar du efter de bästa Arken Zoo-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Arken Zoo-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Arken Zoo eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Arken Zoo on Tiendeo. Bläddra i den senaste Arken Zoo-katalogen "Erbjudanden Arken Zoo" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

  Arken Zoo, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Arken Zoo är en svensk landsomfattande zoo-butik kedja med ett flertal butiker runt om i landet. De specialiserar sig på att sälja husdjur, djurfoder och djurtillbehör.

  Lär känna Arken zoo

  Arken Zoo är en svensk landsomfattande zoo-butik kedja med ett flertal butiker runt om i landet. De specialiserar sig på att sälja husdjur, djurfoder och djurtillbehör. De har fokus på exempelvis hundar och katter, men du kan även få hjälp med klippning av klor och päls. Butiken finns på flertalet olika platser i landet. Exempelvis finns Arken zoo på plaser så som Trelleborg, Mora, Luleå, Karlstad, Kalmar och Gävle. Butikens öppettider är generösa och följer vardaglig varuhandels öppettider. Förutom djurmat och tillbehör tll dina håriga små vänner, hjälper Arken zoo dig även med andra saker för att hjälpa dig att ha ditt djur så nöjd som möjligt. Exempelvis hjälper de dig med veterinär, eller klippning, eller varför inte ett härligt bad.

  Arkens zoos bakgrund

  Arken Zoo startade sin verksamhet 1987, som en frivillig fackhandelskedja med åtta butiker. I slutet av 1990-talet bestämde sig den dåvarande styrelsen att ombilda Arken Zoo till en franchisekedja. Den första januari 2000 var Arken Zoo en renodlad franchisekedja med 24 butiker. Hösten 2006 förvärvades Arken Zoo av aktiebolaget Braganza, ägt av Per G. Braathen. 2006 blev Göran Grell invald i styrelsen och senare också som styrelseordförande.

  I mitten av 2012 hade Arken Zoo 65 butiker, vilket har ökat.

  HUNDTRIM & HUNDKLIPPNING

  Hos Arken Zoo Djurhälsa har du möjlighet att trimma eller klippa din hund hos någon av våra professionella hundfrisörer.

  Vid en trimning eller klippning ingår: Noggrann tvätt, Föning, Kamning och tovutredning, Frisering, Frisering av tassarna, Kloklippning och Öronrengöring. Det kan vara svårt att veta vilken typ av behandling som är bäst för just din hund. I Arken zoos bokningssystem ser du tydligt vilka behandlingar som är tillgängliga för din hunds ras och också kort information om behandlingen. Innan besök är du det bra om du rastat din hund innan besöket.