Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från AKG.

Letar du efter de bästa AKG-erbjudandena?

Om du letar efter de största AKG-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från AKG eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från AKG och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Net On Net "NetOnNet reklamblad" giltig från från 5/7 till till 28/7.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Telia
  • Logo Elgiganten
  • Logo Tele2
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power

AKG, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

AKG erbjuder flera olika typer av hörlurar och ljudlösningar

Lär känna AKG

AKG-mikrofoner och hörlurar har en lång historia på turné och i studio med internationella musiker som Frank Sinatra, Eric Clapton, Peter Gabriel, Stevie Wonder, Aerosmith, The Rolling Stones, Rod Stewart, Anastasia, Eros Ramazotti, Kayne West och Simply Red. AKG har inte bara internationellt respekterat internationellt, men fans har närmare hemmet, där Österrikes mest kända popstjärna Falco räknas som AKG-användare, liksom den kommande österrikiska stjärnan Christina Stuermer.

2007 firar AKG sitt 60-årsjubileum, men istället för att se tillbaka ser AKG mot en ljus framtid med ytterligare tillväxt. Förutom utvecklingen av nya geografiska marknader kommer fokus att ligga på AKGs strategiska positionering på befintliga och nya marknader. För att uppnå dessa mål har varumärket lanserats med en ny företagslogotyp och varumärkesimage. Under 2007 kommer många nya och innovativa AKG-produkter att lanseras. Med dessa och många fler aktiviteter hoppas AKG att fortsätta vara världsberömd för sina högkvalitativa mikrofoner och hörlurar inom den professionella ljudvärlden.

Deras produkter säljs via återförsäljare i Sverige, men även via deras globala hemsida akg.com där du dessutom finner nyheter, erbjudanden och kampanjer.

AKGs bakgrund

Företaget grundades 1947 och inom några månader användes de första AKG-mikrofonerna i radiostationer, teatrar och jazzklubbar.