Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från AKG.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste AKG katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Elektronik och Vitvaror

Privacy Policy

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker online

AKG, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

AKG erbjuder flera olika typer av hörlurar och ljudlösningar

Lär känna AKG

AKG-mikrofoner och hörlurar har en lång historia på turné och i studio med internationella musiker som Frank Sinatra, Eric Clapton, Peter Gabriel, Stevie Wonder, Aerosmith, The Rolling Stones, Rod Stewart, Anastasia, Eros Ramazotti, Kayne West och Simply Red. AKG har inte bara internationellt respekterat internationellt, men fans har närmare hemmet, där Österrikes mest kända popstjärna Falco räknas som AKG-användare, liksom den kommande österrikiska stjärnan Christina Stuermer.

2007 firar AKG sitt 60-årsjubileum, men istället för att se tillbaka ser AKG mot en ljus framtid med ytterligare tillväxt. Förutom utvecklingen av nya geografiska marknader kommer fokus att ligga på AKGs strategiska positionering på befintliga och nya marknader. För att uppnå dessa mål har varumärket lanserats med en ny företagslogotyp och varumärkesimage. Under 2007 kommer många nya och innovativa AKG-produkter att lanseras. Med dessa och många fler aktiviteter hoppas AKG att fortsätta vara världsberömd för sina högkvalitativa mikrofoner och hörlurar inom den professionella ljudvärlden.

Deras produkter säljs via återförsäljare i Sverige, men även via deras globala hemsida akg.com där du dessutom finner nyheter, erbjudanden och kampanjer.

AKGs bakgrund

Företaget grundades 1947 och inom några månader användes de första AKG-mikrofonerna i radiostationer, teatrar och jazzklubbar.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor