Tiendeo official website

Erbjudanden Lenovo

Mer än en månad

  Erbjudanden av Lenovo

  Letar du efter de bästa Lenovo-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Lenovo-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lenovo eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Lenovo on Tiendeo. Bläddra i den senaste Lenovo-katalogen "Erbjudanden Lenovo" giltig från från 3/11 till till 3/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

  Lenovo, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Lenovo tillverkar och säljer teknikprylar för att förenkla ditt surfande.

  Lär känna Lenovo

  Mångfald är en av Lenovos största styrkor som unikt globalt företag. Deras ledare över hela världen har ett djupt engagemang för innovation och ett helhetsperspektiv som grundar sig i en medvetenhet om deras långsiktiga ansvar. Lenovo har alltid erkänt vikten av mångfald när det gäller att konkurrera i en mångskiftande värld. Ända sedan början har de omfamnat ett globalt perspektiv som förenar de skilda kulturerna i öst och väst till ett enda företag och integrerar deras företag i en verksamhetsmodell med flera huvudkontor som gör det möjligt att centralisera processer och plattformar och möjliggör lokal flexibilitet.

  Företagets produkter innefattar bland annat bärbara datorer i serierna ThinkPad och IdeaPad, men bolaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även stationära persondatorer, arbetsstationer, servrar, lagringsenheter, bildskärmar, projektorer, IT-programvara och tillhörande tjänster. Verksamheten bakom ThinkPad har flest internationella patent av alla PC-tillverkare.

  Lenovos produkter säljs via återförsäljare i Sverige, men även genom deras globala hemsida lenovo.com där du kan finna hela deras sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Lenovos bakgrund

  Företaget grundades 1984 och införlivades 1988 med företaget Legend i Hong Kong.