Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Le Pain Francais.

Letar du efter de bästa Le Pain Francais-erbjudandena?

Om du letar efter de största Le Pain Francais-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Le Pain Francais eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Le Pain Francais och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren Jensen's Bøfhus "Jensen's Bøfhus" giltig från från 12/7 till till 6/8.

Hitta Le Pain Francais kataloger i din stad

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo MAX Hamburgare
  • Logo McDonald's
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Pizza Hut
  • Logo Espresso House

Le Pain Francais, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Le Pain Francais är en restaurang i Göteborg mitt på avenyn, som är en restaurang inspirerad av det franska köket.

Lär känna Le Pain Francais

Le Pain Francais är en kafé- och restaurangkedja i Göteborg. Hos dem blandas affärsfolk med bohemer, familjer, turister och partyfolk. Deras restauranger har fullständiga rättigheter och bjuder på allt från havets läckerbitar till kolgrillat kött – i en miljö utöver det vanliga. Restaurangerna finns på Avenyn i Göteborg och hos dem hittar ni kanske de godaste köttbitarna och de rödaste vinerna. Följ med på en gastronomisk resa till Paris – mitt i Göteborg.

Resturangerna har normala öppettider, och via hemsidan lepainfrancais.se kan du hitta menyer, nyheter, med mera.

Funderar du på något kan du fråga hovmästaren, servitören eller kockarna direkt. Ett besök hos Le Pain Français ska kännas enkelt, glatt och personligt. Det är viktigt för dem, och ibland serverar kockarna själva stolt sin tallrik direkt till dig. För de vet att Le Pain Français erbjuder mycket att kittla smaklökarna med. Bon appétit!

Le Pain Francais bakgrund

Le Pain Francais har funnits i Sverige oh Göteborg flera år.