Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Kahls The & Kaffehandel.

Letar du efter de bästa Kahls The & Kaffehandel-erbjudandena?

Om du letar efter de största Kahls The & Kaffehandel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Kahls The & Kaffehandel eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Kahls The & Kaffehandel och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren ICA Buffé "ICA Buffé Maj 2024" giltig från från 20/5 till till 31/5.

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo Complé Konditori
  • Logo Frozen Yogurt Factory
  • Logo Freshii
  • Logo Konditori Katarina
  • Logo Chili & Wok
  • Logo Forno Romano

Kahls The & Kaffehandel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Kahls The & Kaffehandel erbjuder te och kaffe för alla tillfällen.

Lär känna Kahls The & Kaffehandel

Kahls The & Kaffehandel är en modern specialistbutik med ett fullsortiment av kaffe, te och choklad. De erbjuder även de tillbehör som krävs för att skapa den perfekta stunden av njutning och vardagslyx.

De omsorgsfullt utvalda te- och kaffesorter som erbjuds i butikerna produceras hos anrika Kahls i Göteborg och är resultatet av noggrann provsmakning och förädling. Kahls är sedan förra seklets början ett familjeägt rosteri och en av landets få smaksättare av te. Detta gör att de slipper långa transporter och kan garantera färska produkter med bästa hållbarhet. Butikerna har vardagliga öppettider och finns på platser så som Kalmar, Umeå, Jönköping och Sundsvall. Via hemsidan kahlstkh.se hittar du erbjudanden, nyheter, kampanjer och information om butikerna.

Kahls The & Kaffehandel

Den 20 april 1911 började Carl-Birger Nilsson sälja kaffe till hemmafruarna i Haga, Göteborg. Den första butiken öppnades 1911 på Nordensköldsgatan i Göteborg. Den karaktäristiska logotypen tillkom 1925 och skapades av vännen och kände formgivaren Vicke Lindstrand. Butikerna erbjöd, då som nu, vardagslyx med ett stort utbud av kvalitetsprodukter.