Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från O'Learys.

Letar du efter de bästa O'Learys-erbjudandena?

Om du letar efter de största O'Learys-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från O'Learys eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från O'Learys och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren Jensen's Bøfhus "Jensen's Bøfhus" giltig från från 12/7 till till 6/8.

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo MAX Hamburgare
  • Logo McDonald's
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Pizza Hut
  • Logo Espresso House

O'Learys, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

O’Learys är en svensk franchiserestaurangkedja som finns på flera orter runt om i Sverige.

Lär känna O'Learys

O’Learys är en mötesplats som har hämtat inspiration från amerikanska sportbarer. Temat i O’Learys sportbarer är typiskt Irlands-amerikanskt och de flesta av restaurangerna har storbildsskärmar som visar sportevenemang och matcher.

O’Learys öppettider är breda och i Sverige finns det omkring 90 O’Learys restauranger. Några av dem är exempelvis O’Learys på Avenyn i Göteborg, men de finns exempelvis även i Malmö och Stockholm. I sportsbarerna finns ofta även O’Learys bowling och olika aktiviteter så som air-hockey och basket, och därför passar O’Learys bra för kick-offer och företagsfester.

På sociala medier och på olearys.se kan du följa aktuella händelser och nyheter, samt ta del av O’Learys meny och sportsaktiviteter. O’Learys barnmeny passar för mindre magar, och restaurangerna erbjuder även andra specialmenyer för företag och större grupper. 

O’Learys restauranger serverar en mix av klassiska nordamerikanska rätter med inslag av internationella smaker, som till exempel hamburgare, burritos och räk-cocktails.

O'Learys bakgrund

Företaget grundades 188 av Jonas Reinholdsson, och den första restaurangen öppnades i Göteborg.

O’Learys har flera anställda och verksamhet i hela Norden, Spanien, Tyskland, Singapore och Förenade Arabemiraten.

Se mer på hemsidan för information om restauranger, mat, events och O’Learys bokning.

O'Lerarys bryr sig

Meal 4 Meal är O'Learys-programmet i Sverige, Norge, Danmark och Finland som i samarbete med FN: s SverigesFörening bidrar till skolmåltider i Etiopien. Tillsammans har de bidragit till över 2 miljoner skolmåltider. 

När du beställer en av deras kampanjrätter ger O'Learys varumärke och restaurangen matchande bidrag för en skolmåltid till Meal 4 Meal-programmet. 1 Kampanjrätt = 2 skolmåltider.

Barnens hälsa förbättras. Fler barn får utbildning. Jämställdhet ökar i takt med att fler tjejer blir i skolan. Utbildning skapar utveckling i samhället. Utveckling slutar fattigdom.

När du beställer en av deras kampanjrätter får du inte bara en välsmakande måltid. Du kommer också att se till att ett barn i en utsatt miljö får mat, utbildning och en ljusare framtid!

Stoppa hunger. Mata kunskap.