O'Learys
O'Learys

O'Learys - Rabatter, erbjudanden och kuponger

Vi är på väg att publicera erbjudanden från O'Learys

Hitta O'Learys i Din stad

Intressant att veta om O'Learys ...

O'Learys

O’Learys är en mötesplats som har hämtat inspiration från amerikanska sportbarer. Temat i O’Learys sportbarer är typiskt Irlands-amerikanskt och de flesta av restaurangerna har storbildsskärmar som visar sportevenemang och matcher.

O’Learys öppettider är breda och i Sverige finns det omkring 90 O’Learys restauranger. Några av dem är O’Learys Avenyn i Göteborg, O’Learys Malmö och O’Learys Stockholm. I sportsbarerna finns ofta även O’Learys bowling och olika aktiviteter så som air-hockey och basket, och därför passar O’Learys bra för kick-offer och företagsfester.

På sociala medier och på olearys.se kan du följa aktuella händelser och nyheter, samt ta del av O’Learys meny och sportsaktiviteter. O’Learys barnmeny passar för mindre magar, och restaurangerna erbjuder även andra specialmenyer för företag och större grupper. 

O’Learys restauranger serverar en mix av klassiska nordamerikanska rätter med inslag av internationella smaker, som till exempel hamburgare, burritos och räk-cocktails.

Företaget grundades 188 av Jonas Reinholdsson, och den första restaurangen öppnades i Göteborg.

O’Learys har flera anställda och verksamhet i hela Norden, Spanien, Tyskland, Singapore och Förenade Arabemiraten.

Se mer på nätsidan för information om restauranger, mat, events och O’Learys bokning.

Andra Restauranger och Caféer-butiker i Din stad

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information