Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Naked Juicebar.

Letar du efter de bästa Naked Juicebar-erbjudandena?

Om du letar efter de största Naked Juicebar-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Naked Juicebar eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Naked Juicebar och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren ICA Buffé "Tidningsarkiv 2024" giltig från från 16/4 till till 30/4.

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo McDonald's
  • Logo Melanders
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Espresso House
  • Logo MAX Hamburgare

Naked Juicebar, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Naked Juicebar är vad namnet skvallrar om en jucebar som erbjuder juice

Lär känna Naked Juicebar

Naked Juicebar är ett grab & go koncept som erbjuder färska juicer, krämiga smoothies, hälsosamma luncher och naturliga snacks från små och effektiva försäljningsenheter i köpcentrum, reseterminaler och gågator i stora delar av Sverige. Varumärket och konceptfilosofin bygger på ett stort JA till livet, och ur det har deras kärnvärden utvecklats.

Naked Juicebar är en berättelse om en soldränkt strand i ”laidback Australia”. Det är också en berättelse om ett hus vid Surfers Paradise. Huset, som av lokalinvånarna kallas Surfside, har en magisk utsikt över havet och surfvågor som rullar in.

Det är en berättelse om Steve Collyer, Maria Wirén och deras vänner. Men allra mest är det en berättelse om ”The Summer of Love” då praktfulla australiensiska mangos blev förälskade i söta, friska, svenska bär.

Butikerna har vardagliga öppettider och finns på platser så som Arlanda, Lund, Täby och Jönköping. På hemsidan nakedjuicebar.se kan du finna mer information, nyheter och erbjudanden.

Naked Juicebar

Den första baren startades i Lund 14 juli 2007 – startskottet på en juicerevolution. Verksamheten utökades med ytterligare tre juicebarer innan en expansion med hjälp av franchising påbörjades.