Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Wayne's Coffee.

Letar du efter de bästa Wayne's Coffee-erbjudandena?

Om du letar efter de största Wayne's Coffee-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Wayne's Coffee eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Wayne's Coffee och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren ICA Buffé "ICA Buffé Maj 2024" giltig från från 20/5 till till 31/5.

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo Complé Konditori
  • Logo Frozen Yogurt Factory
  • Logo Freshii
  • Logo Konditori Katarina
  • Logo Chili & Wok
  • Logo Forno Romano

Wayne's Coffee, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Wayne’s Coffee är en svensk kaffebarkedja som funnits sedan mitten av 1990-talet.

Lär känna Wayne's Coffee

Wayne’s Coffee caféer finns över hela Sverige, och på Wayne’s Coffee menyn hittar du olika kaffedrycker, bakverk, varma och kalla drycker, mat, som är inspirerade av naturliga och ekologiska inslag.

Wayne’s Coffee öppettider är varierande beroende på vilket café du besöker, och idag finns det ett flertal olika Wayne’s Coffee runt om i landet. Några av dem finns exempelvis på platser så som Malmö, Umeå och Uppsala.   

Via sociala medier och på waynescoffee.se kan du ta del av aktuella nyheter och kampanjer, samt läsa mer om de olika café-produkterna. Kundklubben heter Wayne’s Friends och ger medlemmar specialerbjudanden, överraskningar och tävlingar.

På menyn finns bland annat bagels, wraps, sallader, kaffe, te och choklad, samt pajer och kakor.

Wayne's Coffees bakgrund

Den första kaffebaren öppnades 1994 i Stockholm.

Wayne’s coffee finns i hela Norden och även i Estland, Polen, Cypern och Saudiarabien.

Ett Wayne’s coffee card ger dig 10 % rabatt på hela menyn. Wayne’s Coffee catering hjälper dig med mat till frukosten, lunchen eller fikat.

Wayne's presentkort

Nu lanserar Wayne's Coffee sitt nya presentkort på Waynes! En perfekt present till en kompis, en farmor eller en medarbetare. Du kan köpa fysiska kort på deras kaféer, och om du hellre vill ge bort ett digitalt kort så går det bra att köpa ett sådant via deras hemsida. Det digitala kortet kan skickas via mail eller sms. Klicka på länken nedan för att komma vidare till digitala presentkort.

Önskar du beställa på faktura, kontakta oss på info@waynescoffee.com

Deras äldre Waynes Card är giltiga på deras kaféer fram till 7 januari 2022 (går ej att ladda).

Villkor: Detta presentkort gäller som betalning på alla Waynes kaféer i Sverige. Kortet kan inte bytas mot kontanter och förlorat kort ersätts ej. Gäller i 2 år från senaste laddningstillfälle.