Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Choco Mania.

Letar du efter de bästa Choco Mania-erbjudandena?

Om du letar efter de största Choco Mania-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Choco Mania eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Choco Mania och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren ICA Buffé "Tidningsarkiv 2024" giltig från från 16/4 till till 30/4.

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo McDonald's
  • Logo Melanders
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Espresso House
  • Logo MAX Hamburgare

Choco Mania, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Choco Mania erbjuder fika och choklad för alla som vill njuta av livet

Lär känna Choco Mania

Choco Mania tror att liver är för kort för tråkigt fika och har därför gjort det till deras livsmål att göra FIKA en oförglömlig upplevelse, genom att göra sitt bästa att erbjuda dig en oemotståndlig fika som står ut från resten.

Sammhörighet är vad som håller igång dem på Choco mania. De lovade sig själva att göra saker på ett mer hållbart sätt och att aldrig nöja sig innan de kan erbjuda det bästa för er, för planeten och för deras medarbetare, eftersom vi är alla starkare tillsammans.

choco mania är självaste definitionen av glädje, och utlovar ett leende, den högsta kvalitén av handgjorda desserter & en skön stund att tag en rast från livet! Så tag med en bok, en älskare, din första dejt, en vän eller din familj och upptäck den svenska fika revolutionen.

Deras café har vardagliga öppettider och finns på platser så som Västerås, Malmö, Stockholm och Uppsala. På hemsidan sv.chocomania.se kan du finna mer information och deras presentkort.

Choco Manias bakgrund

Choco Manias första café öppnades i Malmö som just ett minne av deras barndom.