Tiendeo official website

Burger King Meny

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Burger King-erbjudandena?

Om du letar efter de största Burger King-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Burger King eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Burger King on Tiendeo. Bläddra i den senaste Burger King-katalogen "Burger King Meny" giltig från från 11/9 till till 2/12 och börja spara pengar nu!

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo McDonald's
  • Logo Melanders
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Espresso House
  • Logo MAX Hamburgare

Burger King, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Burger King är en amerikansk hamburgerkedja som finns över hela världen. Burger King har flera restauranger omkring i Sverige.

Lär Känna Burger King

Burger King är en amerikansk snabbmatskedja som framför allt serverar hamburgare. På Burger King-menyn hittar du även pommes frites, läskedryck, desserter och olika sandwichs. För närvarande finns det fler än 12 000 Burger King restauranger i 71 länder.

Burger King öppettider är breda, och en del av restaurangerna erbjuder Drive Thru och öppet dygnet runt.  I Sverige finns flera hundra Burger King restauranger. Några av dem finns på olika platser så som exempelvis i UppsalaStockholm och även i Sundsvall.   

På sociala medier samt på burgerking.se kan du se aktuella erbjudanden, kampanjer och smaknyheter.

Burger Kings flaggskepp är hamburgaren Whopper som introducerades 1957. Utöver det säljs ett standardutbud som kompletteras av kampanjer och hamburgare med kött av högre kvalitet (från Angusboskap) samt bland annat Burger King barnmenyer, milkshakes och friterade kycklingbitar. 

Burger Kings bakgrund

Den första hamburgerrestaurangen öppnades 1954 av David Edgerton och Jim McLamore.

Burger King har fler än 35 000 anställda globalt och VD är Bernardo Hees.

Se mer på hemsidan för information om restauranger, öppettider, meny och rabatter

Burger King känner ansvar för sitt miljöarbete

Som globalt företag tar Burger King sitt ansvar – inte bara mot sina gäster och anställda, utan också mot miljön. De strävar efter att vara ett hållbart företag med aktiva miljöinitiativ. De har alltid varit selektiva när de väljer sina ingredienser. Deras etiska och kvalitativa krav gäller alla leverantörer, och vi använder kontinuerliga tredjepartskontrollanter för att säkerställa att de efterföljs. Matsvinnet på restaurangerna ligger på endast 0,8% (motsvarande siffra i svenska hushåll ligger på 25%). Omkring 90% av deras avfall återvinns. Restavfall går till energiutvinning för uppvärmning av bland annat bostäder. Alla förpackningar är gjorda av nedbrytbart material. Fritösfettet lämnas till Svensk Fettåtervinning.