Tiendeo official website

Erbjudanden Burger King

Mer än en månad

  Erbjudanden av Burger King

  Letar du efter de bästa Burger King-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Burger King-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Burger King eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Burger King on Tiendeo. Bläddra i den senaste Burger King-katalogen "Erbjudanden Burger King" giltig från från 17/4 till till 17/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo MAX Hamburgare
  • Logo McDonald's
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Pizza Hut
  • Logo Espresso House

  Burger King, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Burger King är en amerikansk hamburgerkedja som finns över hela världen. Burger King har flera restauranger omkring i Sverige.

  Lär Känna Burger King

  Burger King är en amerikansk snabbmatskedja som framför allt serverar hamburgare. På Burger King-menyn hittar du även pommes frites, läskedryck, desserter och olika sandwichs. För närvarande finns det fler än 12 000 Burger King restauranger i 71 länder.

  Burger King öppettider är breda, och en del av restaurangerna erbjuder Drive Thru och öppet dygnet runt.  I Sverige finns flera hundra Burger King restauranger. Några av dem finns på olika platser så som exempelvis i UppsalaStockholm och även i Sundsvall.   

  På sociala medier samt på burgerking.se kan du se aktuella erbjudanden, kampanjer och smaknyheter.

  Burger Kings flaggskepp är hamburgaren Whopper som introducerades 1957. Utöver det säljs ett standardutbud som kompletteras av kampanjer och hamburgare med kött av högre kvalitet (från Angusboskap) samt bland annat Burger King barnmenyer, milkshakes och friterade kycklingbitar. 

  Burger Kings bakgrund

  Den första hamburgerrestaurangen öppnades 1954 av David Edgerton och Jim McLamore.

  Burger King har fler än 35 000 anställda globalt och VD är Bernardo Hees.

  Se mer på hemsidan för information om restauranger, öppettider, meny och rabatter

  Burger King känner ansvar för sitt miljöarbete

  Som globalt företag tar Burger King sitt ansvar – inte bara mot sina gäster och anställda, utan också mot miljön. De strävar efter att vara ett hållbart företag med aktiva miljöinitiativ. De har alltid varit selektiva när de väljer sina ingredienser. Deras etiska och kvalitativa krav gäller alla leverantörer, och vi använder kontinuerliga tredjepartskontrollanter för att säkerställa att de efterföljs. Matsvinnet på restaurangerna ligger på endast 0,8% (motsvarande siffra i svenska hushåll ligger på 25%). Omkring 90% av deras avfall återvinns. Restavfall går till energiutvinning för uppvärmning av bland annat bostäder. Alla förpackningar är gjorda av nedbrytbart material. Fritösfettet lämnas till Svensk Fettåtervinning.