Meny

Mer än en månad
Öppna katalog

Letar du efter de bästa I Love Pizza-erbjudandena?

Om du letar efter de största I Love Pizza-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från I Love Pizza eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från I Love Pizza on Tiendeo. Bläddra i den senaste I Love Pizza-katalogen "Meny" giltig från 22/09/2022 till 31/12/2022 och börja spara pengar nu!

Andra Restauranger och Kaféer-butiker

I Love Pizza, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

I Love Pizza är en svensk restaurang som erbjuder pizzor i olika sorter

Lär känna I Love Pizza

I Love Pizzas personliga engagemang samt deras långa  erfarenhet inom restaurang gör I Love Pizza till en pizzeria utöver det vanliga.  Idag för bröderna traditionen vidare genom att tillsammans utveckla, marknadsföra och driva I Love Pizza. Efter att ha öppnat den första I Love Pizza restaurangen på Friggagatan 2010, har I Love Pizza nu vuxit till sex restauranger i Göteborgsområdet. Men förutom butikerna i Göteborgsområdet kan du även via hemsidan finna deras meny, men  även hemkörning för just din specialvalda pizza.

Ungdomarna är vår framtid och I Love Pizza bidrar aktivt till att skapa ett bättre samhälle för dem genom en rad olika sponsringsaktiviteter. De fokuserar deras sponsring på lokala sportföreningar som jobbar aktivt med barn och ungdom. De tycker att sport är ett perfekt sätt att skapa en meningsfylld fritid i kombination med att fostra laganda och team work. Det skadar ju inte heller att deras familj är sportfånar och att deras barn är medlemmar i lokala sportföreningar.

I love Pizzas bakgrund

I Love Pizza är ett familjeföretag. 1982 övertog Pappa Behcet Yuksel en lokal pizzeria i Högsbohöjd och detta blev startskottet till vad som idag är I Love Pizza. I Love Pizza skapades 2010.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste I Love Pizza katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Restauranger och Kaféer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona