Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från I Love Pizza.

Letar du efter de bästa I Love Pizza-erbjudandena?

Om du letar efter de största I Love Pizza-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från I Love Pizza eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från I Love Pizza och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren Jensen's Bøfhus "Jensen's Bøfhus" giltig från från 12/7 till till 6/8.

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo MAX Hamburgare
  • Logo McDonald's
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Pizza Hut
  • Logo Espresso House

I Love Pizza, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

I Love Pizza är en svensk restaurang som erbjuder pizzor i olika sorter

Lär känna I Love Pizza

I Love Pizzas personliga engagemang samt deras långa  erfarenhet inom restaurang gör I Love Pizza till en pizzeria utöver det vanliga.  Idag för bröderna traditionen vidare genom att tillsammans utveckla, marknadsföra och driva I Love Pizza. Efter att ha öppnat den första I Love Pizza restaurangen på Friggagatan 2010, har I Love Pizza nu vuxit till sex restauranger i Göteborgsområdet. Men förutom butikerna i Göteborgsområdet kan du även via hemsidan finna deras meny, men  även hemkörning för just din specialvalda pizza.

Ungdomarna är vår framtid och I Love Pizza bidrar aktivt till att skapa ett bättre samhälle för dem genom en rad olika sponsringsaktiviteter. De fokuserar deras sponsring på lokala sportföreningar som jobbar aktivt med barn och ungdom. De tycker att sport är ett perfekt sätt att skapa en meningsfylld fritid i kombination med att fostra laganda och team work. Det skadar ju inte heller att deras familj är sportfånar och att deras barn är medlemmar i lokala sportföreningar.

I love Pizzas bakgrund

I Love Pizza är ett familjeföretag. 1982 övertog Pappa Behcet Yuksel en lokal pizzeria i Högsbohöjd och detta blev startskottet till vad som idag är I Love Pizza. I Love Pizza skapades 2010.