Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Subway katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Restauranger och Kaféer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Subway ...

Subway är en snabbmatsrestaurang med flera restauranger runt om i Sverige. Subway satsar på fräscha och kvalitativa produkter och skräddarsyr maten enligt kundens önskemål.

Lär känna Subway

Subway är en amerikansk snabbmatskedja och en av världens största restaurangkedjor. Främst serverar Subway smörgåsar, separat eller i ett meal med olika tillbehör som chips, kakor eller frukt.

Subways öppettider är generösa och du hittar Subways restauranger i de flesta svenska städer. Några av dem finns i städer så som exempelvis Malmö, Sundsvall, Falun, Stockholm och Göteborg.

Facebook och på subway.se kan du ta del av erbjudanden och nyheter.

Subways smörgåsar komponeras efter färdiga förslag eller kundernas egna önskemål från ett urval av fisk, grönsaker, kött och ost. Subway satsar på att erbjuda kvalitativa och fräscha råvaror. Populära produkter är baguetter – ’subs’ – samt chips eller kakor.

Subways studentrabatt ger studenter 10 % rabatt på alla meals. Subway catering gör smörgåsar på färdiga fat med läckert bröd som gräddas färdigt alldeles före avhämtning.

Subways bakgrund

Subway grundades 1965 i Connecticut i USA och har som slogan ’Eat Fresh.’ Under år 2011 gick Subway om McDonald's i antalet restauranger och blev världens största restaurangkedja.

Subway etablerades för första gången i Sverige 1999 med en restaurang på Norrlandsgatan i Stockholm

Globalt har Subway mer än 170 000 anställda och flera restauranger i hela världen.

Jobba med Subway

SUBWAY-restauranger erbjuder så många globala möjligheter. Det är snabbt och enkelt att ansöka om anställning nära hemmet, i en annan stad eller till och med hela världen! Därmed kan du genom att söka och få jobb hos Subway hamna på nya platser för ett nytt liv i en annan stad eller nytt land. Via deras hemsida kan du hitta en mängd olika jobb. Du kan både söka till olika resturanger, men även söka till att jobba på deras huvudkontor. På deras globala huvudkontor i Milford, Connecticut och på deras regionala kontor runt om i världen engagerar de sig för att stödja de tusentals Subway resturanger som finns.

Fler erbjudanden från Restauranger och Kaféer