Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Subway.

Letar du efter de bästa Subway-erbjudandena?

Om du letar efter de största Subway-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Subway eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Subway och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren ICA Buffé "Tidningsarkiv 2024" giltig från från 16/4 till till 30/4.

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo McDonald's
  • Logo Melanders
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Espresso House
  • Logo MAX Hamburgare

Subway, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Subway är en snabbmatsrestaurang med flera restauranger runt om i Sverige. Subway satsar på fräscha och kvalitativa produkter och skräddarsyr maten enligt kundens önskemål.

Lär känna Subway

Subway är en amerikansk snabbmatskedja och en av världens största restaurangkedjor. Främst serverar Subway smörgåsar, separat eller i ett meal med olika tillbehör som chips, kakor eller frukt.

Subways öppettider är generösa och du hittar Subways restauranger i de flesta svenska städer. Några av dem finns i städer så som exempelvis Malmö, Sundsvall, Falun, Stockholm och Göteborg.

Facebook och på subway.se kan du ta del av erbjudanden och nyheter.

Subways smörgåsar komponeras efter färdiga förslag eller kundernas egna önskemål från ett urval av fisk, grönsaker, kött och ost. Subway satsar på att erbjuda kvalitativa och fräscha råvaror. Populära produkter är baguetter – ’subs’ – samt chips eller kakor.

Subways studentrabatt ger studenter 10 % rabatt på alla meals. Subway catering gör smörgåsar på färdiga fat med läckert bröd som gräddas färdigt alldeles före avhämtning.

Subways bakgrund

Subway grundades 1965 i Connecticut i USA och har som slogan ’Eat Fresh.’ Under år 2011 gick Subway om McDonald's i antalet restauranger och blev världens största restaurangkedja.

Subway etablerades för första gången i Sverige 1999 med en restaurang på Norrlandsgatan i Stockholm

Globalt har Subway mer än 170 000 anställda och flera restauranger i hela världen.

Jobba med Subway

SUBWAY-restauranger erbjuder så många globala möjligheter. Det är snabbt och enkelt att ansöka om anställning nära hemmet, i en annan stad eller till och med hela världen! Därmed kan du genom att söka och få jobb hos Subway hamna på nya platser för ett nytt liv i en annan stad eller nytt land. Via deras hemsida kan du hitta en mängd olika jobb. Du kan både söka till olika resturanger, men även söka till att jobba på deras huvudkontor. På deras globala huvudkontor i Milford, Connecticut och på deras regionala kontor runt om i världen engagerar de sig för att stödja de tusentals Subway resturanger som finns.