Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Pong Asian.

Letar du efter de bästa Pong Asian-erbjudandena?

Om du letar efter de största Pong Asian-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Pong Asian eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Pong Asian och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren Länsförsäkringar "Hemförsäkring" giltig från från 8/10 till till 16/12.

Hitta Pong Asian kataloger i din stad

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo McDonald's
  • Logo Melanders
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Espresso House
  • Logo MAX Hamburgare

Pong Asian, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Pong Asian är en populär sushibar i Stockholm

Lär känna Pong Asian

PONG Klara - ligger på Klara Tvärgränd intill Drottninggatan (25 meter), runt hörnet hittar du också deras egna populära sushibar. Resturangen har vardagliga öppettider.
På PONG Klara serverar de en välsmakande asiatisk buffé med stort utbud varmrätter till lunch och middag. Kvällar och helger också med sushi, friterade smårätter, dessert, glass och frukt på buffén. PONG Sushi erbjuder vällagad sushi, Poké Bowls och varma rätter.

Med deras app hittar du din närmaste Pongrestaurang. Du beställer och betalar smidigt i mobilen och när maten är klar får du en notis. Priserna i appen är dessutom lägre än om du handlar på plats och så slipper du köa i kassan.

Ponggruppens app är kostnadsfri och finns både till iOS och Android.

Pong Asians bakgrund

Restaurangen öppnade 2004 och är Stockholms första PONG.