Meny

19 dagar kvar
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Jensen's Bøfhus-erbjudandena?

Om du letar efter de största Jensen's Bøfhus-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jensen's Bøfhus eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Det finns för närvarande 2 Jensen's Bøfhus-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Jensen's Bøfhus-katalogen "Meny" giltig från 04/05/2022 till 31/08/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Jensen's Bøfhus katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Restauranger och Kaféer

Privacy Policy

Andra Restauranger och Kaféer-butiker i din stad

Jensen's Bøfhus, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Jensen's Bøfhus är en dansk restaurangskedja som inriktar sig på att servera biff.

Lär känna Jensen's Bøfhus

Jensen's Bøfhus lovar goda biffar till alla och de är faktisk lite nördiga när det kommer till köttkvalitet. De reser gärna halva jorden runt för att hitta de bästa köttbitarna. De tycker att bra viner och noggrant utvalda öl fulländar måltiden och därför har de ett tätt samarbete med sina leverantörer för att hitta det riktiga urvalet. De fokuserar inte på att maten blir serverad från höger eller vänster, men hellre att det blir gjort med ett leende. Vinet tycker de att du själv ska hälla upp i ditt eget tempo.

Jensens Bøfhus är en öppen och tillgänglig verksamhet, både för medarbetare, gäster och samarbetspartners. De har restauranger i Danmark, Sverige och Norge. Resturangen finns på platser så som Malmö, Göteborg, Jönköping och Stockholm. Resturangen har normala öppettider. På hemsidan jensens.com kan du finna mer information, men även erbjudanden, menyer och Take away.

Jensen's Bøfhus bakgrund

Kedjans historia började 1984 med restaurangen Bøf España i Århus. Namnet blev under utvecklingen ändrat till Jensen's Bøfhus år 1990. Grundare av kedjan är Palle Skov Jensen.

Bli medlem i Club Jensen

Bli medlem i Club Jensens och se fördelarna med att vara stamgäst hos Jensens Böfhus. Som medlem tjänar du alltid 10% i rabattpoäng på notan och du får alltid fina erbjudanden (gäller ej på dryck). 20 rabattpoäng = 1 kr. Just nu får du 2000 vid anmälning. Det svarar till 100 kr. som du kan använda nästa gång du besöker en av deras restauranger. Poängen förs över 7 dagar efter din anmälan. Du betraktas inte som ny medlem om du har registrerat ett medlemskap i kundklubben inom dem senaste 12 månaderna.

Fler erbjudanden från Restauranger och Kaféer

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona