Tiendeo official website

Reklam

Dryckesmeny

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Taco Bar-erbjudandena?

Om du letar efter de största Taco Bar-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Taco Bar eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Det finns för närvarande 2 Taco Bar-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Taco Bar-katalogen "Dryckesmeny" giltig från 11/03/2023 till 03/06/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Restauranger och Kaféer-butiker

  • Logo McDonald's
  • Logo Melanders
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Espresso House
  • Logo MAX Hamburgare

Taco Bar, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Taco bar är en svensk restaurang med väl utvalda varor

Lär känna Tacobar

Idag är Taco Bar något av en svensk institution med foten på varsin sida av gränsen mellan Texas och Mexiko. De är en svensk klassiker – men de lutar sig aldrig tillbaka. Taco Bar fortsätter utvecklas och förbättras. Deras handplockade leverantörer, de kärleksfullt utvalda råvarorna och hantverket i köket ackompanjeras av en härlig atmosfär, med rimliga priser och skönt häng.

Det finns en anledning till varför Taco Bar fortsätter anstränga sig efter snart 35 år och en anledning till varför människor fortsätter komma tillbaka. Det är samma anledning till varför Taco Bar kom till från första början. Ska ni servera texmex ikväll? På hemsidan tacobar.se har de samlat sina allra bästa texmex-recept som är snabblagat och går hem hos alla! Texmex-köket är matinfluenser från Mexiko och Texas med smakrika kryddor. Låt dig inspireras av deras uppskattade recept såsom enchiladas, fajitas, tacos, guacamole, eller varför inte deras nutella quesadillas. Resturangen finns på platser så som Sundsvall, Kalmar och Örebro.

Tacobars bakgrund

1983 slog den första restaurangen upp portarna i Kungshallen vid Hötorget. Gästerna strömmade till och snart öppnades nästa restaurang på Slöjdgatan, sedan nästa på Kungsgatan osv.

Hemkörning med Taco Bar

Vill du äta lunch eller middag hemma? Taco Bar erbjuder hemkörning i utvalda städer tillsammans med Wolt, Foodora, UberEats och Hemkört & klart. Beställ hemkörning av din favoritmat från Taco Bar och njut av bekvämligheten. Ni får maten levererad hela vägen hem till dörren eller direkt till kontoret. Notera att hemkörningen stänger en halvtimme innan restaurangen stänger. Hemkörningsområden varierar från leverantör till leverantör och deras sökfunktion visar de restauranger som ligger inom 3 km från ditt postnummer. I de flesta fallen levererar hemkörningsfirman hem till dig.