Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Taco Bar.

Letar du efter de bästa Taco Bar-erbjudandena?

Om du letar efter de största Taco Bar-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Taco Bar eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Taco Bar och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren Jensen's Bøfhus "Jensen's Bøfhus" giltig från från 12/7 till till 6/8.

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo MAX Hamburgare
  • Logo McDonald's
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Pizza Hut
  • Logo Espresso House

Taco Bar, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Taco bar är en svensk restaurang med väl utvalda varor

Lär känna Tacobar

Idag är Taco Bar något av en svensk institution med foten på varsin sida av gränsen mellan Texas och Mexiko. De är en svensk klassiker – men de lutar sig aldrig tillbaka. Taco Bar fortsätter utvecklas och förbättras. Deras handplockade leverantörer, de kärleksfullt utvalda råvarorna och hantverket i köket ackompanjeras av en härlig atmosfär, med rimliga priser och skönt häng.

Det finns en anledning till varför Taco Bar fortsätter anstränga sig efter snart 35 år och en anledning till varför människor fortsätter komma tillbaka. Det är samma anledning till varför Taco Bar kom till från första början. Ska ni servera texmex ikväll? På hemsidan tacobar.se har de samlat sina allra bästa texmex-recept som är snabblagat och går hem hos alla! Texmex-köket är matinfluenser från Mexiko och Texas med smakrika kryddor. Låt dig inspireras av deras uppskattade recept såsom enchiladas, fajitas, tacos, guacamole, eller varför inte deras nutella quesadillas. Resturangen finns på platser så som Sundsvall, Kalmar och Örebro.

Tacobars bakgrund

1983 slog den första restaurangen upp portarna i Kungshallen vid Hötorget. Gästerna strömmade till och snart öppnades nästa restaurang på Slöjdgatan, sedan nästa på Kungsgatan osv.

Hemkörning med Taco Bar

Vill du äta lunch eller middag hemma? Taco Bar erbjuder hemkörning i utvalda städer tillsammans med Wolt, Foodora, UberEats och Hemkört & klart. Beställ hemkörning av din favoritmat från Taco Bar och njut av bekvämligheten. Ni får maten levererad hela vägen hem till dörren eller direkt till kontoret. Notera att hemkörningen stänger en halvtimme innan restaurangen stänger. Hemkörningsområden varierar från leverantör till leverantör och deras sökfunktion visar de restauranger som ligger inom 3 km från ditt postnummer. I de flesta fallen levererar hemkörningsfirman hem till dig.