Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Vapiano.

Letar du efter de bästa Vapiano-erbjudandena?

Om du letar efter de största Vapiano-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Vapiano eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Vapiano och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren ICA Buffé "Tidningsarkiv 2024" giltig från från 16/4 till till 30/4.

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo McDonald's
  • Logo Melanders
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Espresso House
  • Logo MAX Hamburgare

Vapiano, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Vapiano är en internationell restaurangkedja. Vapiano finns idag i flera olika svenska städer.

Lär känna Vapiano

Vapiano är en tysk restaurangkedja som serverar italiensk mat. Konceptet är en pizza- och pastabar där maten serveras på beställning, och kockarna tillagar maten direkt efter önskemål framför gästerna.

Vapiano öppettider är breda och i nuläget finns det flera olika Vapiano restauranger i Sverige. Några av dem finns exempelvis i Stockholm, Malmö och Göteborg.

På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella nyheter och erbjudanden, samt ta del av Vapianos meny.

Restaurangkedjan serverar italienskinspirerad mat så som pizza, pasta, sallad och antipasti, samt kaffe, desserter och olika drinkar. Varje Vapianorestaurang världen över tar ansvar för att producera och tillaga sin egen mat.

Vapianos bakgrund

Vapiano grundades 2002 i Hamburg, Tyskland.

Det finns över 140 restauranger i Europa, USA, Asien och Australien.

Vapiano är det perfekta stället för en snabb lunch, en eftermiddagspaus eller en härlig middag med vänner eller familj. Restaurangnamnet kommer från det italienska talesättet: "Chi va piano va sano e va lontano", och betyder ungefär "Människor som tar det lugnt, lever ett långt och friskt liv".

Studentrabbat med Vapiano

Varmt välkommen till Vapiano om du saknar studiero, nu när många skolor stänger. De har wifi och gott om plats som ger distans till andra gäster. De ställer inga krav på köp och du får sitta kvar hela dagen om du vill!

Visste du att Vapiano alltid har 20% studentrabatt, nu även på Take-away? 20% studierabatt gäller enbart vid uppvisning av giltigt studentkort.

Kan ej kombineras med andra rabatter (t.e.x. studentfika eller 2 för 1).
Gäller ej alkohol. Alla är välkomna, men visa hänsyn och omtanke för andra gäster och personal, kom bara om du känner dig symptomfri!