Meny

Mer än en månad
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste MAX Hamburgare katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Restauranger och Kaféer

Privacy Policy

Andra Restauranger och Kaféer-butiker i din stad

MAX Hamburgare, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Max Hamburgare är en hamburgarrestaurangkedja och en av Sveriges största. MAX är en av de mest populära snabbmatskedjorna i hela landet.

Lär känna Max hamburgare

Max Hamburgare är en snabbmatskedja som startade sin verksamhet redan på 60-talet i Gällivare. På Max meny finns förutom traditionella hamburgarmåltider, även hälsosammare menyer, s.k. Delifresh-måltider och sallader.

Max öppettider är mycket generösa och flera av restaurangerna erbjuder öppet dygnet runt och drive-in service. Idag finns det över ett hundratal Max restauranger i Sverige. Några av dem är finns i städer så som exempelvis i UppsalaJönköping och Stockholm för att nämna några av dem.

På sociala medier och på max.se kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av menyn och nyheter. Max studentrabatt erbjuder studenter gratis plus-mål och valfri dip-sås till alla menyer.

Max Hamburgares flagskepp är Maxburgaren – en folkkär favorit. Andra hamburgare som är populära är även Friscoburgaren och nyheten Grand de Luxe Brioche. Allt kött är garanterat svenskt. På menyn finns även sallader, desserter, milk-shakes, läskedrycker och tillbehör så som pommes frites och lökringar. Max barnmenyer är lite nyttigare och kommer även med en överraskning.

Max hamburgares bakgrund

Företaget grundades 1968 av Curt Bergfors och Britta Andersson, och drivs idag av familjen Bergfors.

I Sverige har Max mer än 1 800 anställda, och restauranger finns även i Norge, Danmark och Förenade Arabemiraten.

Tänk på klimatet med Max

Max har under många år arbetat målmedvetet med att minska sin klimatpåverkan och klimatkompensera för den påverkan de har. Eftersom Max är en del av problemet vill de även vara en del av lösningen. Från den 14 juni 2018 är hela Max meny klimatpositiv. Deras arbete för att skapa klimatpositiva burgare består av flera delar: 

Ett av dessa  är att de analyserar 100% av utsläppen. Alla utsläppen av klimatgaser räknas in. De räknar på allt från lantbrukarens jord till gästens bord. De inkluderar också gästens resa till och från restaurangen, gästens avfall och en massa annat. De minskar utsläppen. Genom åren har de genomfört hundratals åtgärder för att minska Maxs produkters utsläpp av klimatgaser och nya åtgärder tillkommer hela tiden.

Fler erbjudanden från Restauranger och Kaféer

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor