Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Pölsemannen.

Letar du efter de bästa Pölsemannen-erbjudandena?

Om du letar efter de största Pölsemannen-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Pölsemannen eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Pölsemannen och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Restauranger och Kaféer, till exempel broschyren Jensen's Bøfhus "Jensen's Bøfhus" giltig från från 12/7 till till 6/8.

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo MAX Hamburgare
  • Logo McDonald's
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Pizza Hut
  • Logo Espresso House

Pölsemannen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Pölsemannen är ingen vanlig korvgubbe, enligt dem själva

Lär känna Pölsemannen

Förr var korvvagnar en syn som bara mötte svenskar när de besökte Danmark. Nu står det korvvagnar på gator och torg i nästan varenda svensk stad, i alla möjliga färger och former.

Många av dem är Pölsemannens klassiska röda vagnar. Enkla, snygga välskötta skiljer de sig ifrån mängden. De lägger stor vikt vid att utforma sina vagnar så att de ska passa in i stadsbilden.

Pölsemannens vagnar finns alltid nära händelsernas centrum. Strategiskt placerade nära naturliga stråk bidrar de till trivsel och service för hungriga som passerar förbi. De har frikostiga öppettider och finns på platser så som Lund, Västerås, Göteborg och Norrköping. Via hemsidan polsemannen.se kan du hitta mer information, om deras meny, med mera.

Pölsemannens bakgrund

Den 23 december 1986 serverade de sin första danska korv i Sverige, närmare bestämt vid gamla NK på Södra Promenaden i Malmö. Succén lät inte vänta på sig, svenskarna blev som galna i den goda danska korven, serverad precis som i Danmark. Snabbt, gott och gemytligt.