Tiendeo official website

Meny

24 dagar kvar

Letar du efter de bästa Pölsemannen-erbjudandena?

Om du letar efter de största Pölsemannen-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Pölsemannen eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Pölsemannen on Tiendeo. Bläddra i den senaste Pölsemannen-katalogen "Meny" giltig från 12/04/2023 till 29/06/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Restauranger och Kaféer-butiker

  • Logo McDonald's
  • Logo Melanders
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Espresso House
  • Logo MAX Hamburgare

Pölsemannen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Pölsemannen är ingen vanlig korvgubbe, enligt dem själva

Lär känna Pölsemannen

Förr var korvvagnar en syn som bara mötte svenskar när de besökte Danmark. Nu står det korvvagnar på gator och torg i nästan varenda svensk stad, i alla möjliga färger och former.

Många av dem är Pölsemannens klassiska röda vagnar. Enkla, snygga välskötta skiljer de sig ifrån mängden. De lägger stor vikt vid att utforma sina vagnar så att de ska passa in i stadsbilden.

Pölsemannens vagnar finns alltid nära händelsernas centrum. Strategiskt placerade nära naturliga stråk bidrar de till trivsel och service för hungriga som passerar förbi. De har frikostiga öppettider och finns på platser så som Lund, Västerås, Göteborg och Norrköping. Via hemsidan polsemannen.se kan du hitta mer information, om deras meny, med mera.

Pölsemannens bakgrund

Den 23 december 1986 serverade de sin första danska korv i Sverige, närmare bestämt vid gamla NK på Södra Promenaden i Malmö. Succén lät inte vänta på sig, svenskarna blev som galna i den goda danska korven, serverad precis som i Danmark. Snabbt, gott och gemytligt.