Tiendeo official website

ICA Buffé Juni & juli 2024

11 dagar kvar

Letar du efter de bästa ICA Buffé-erbjudandena?

Om du letar efter de största ICA Buffé-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från ICA Buffé eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Det finns för närvarande 2 ICA Buffé-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste ICA Buffé-katalogen "ICA Buffé Juni & juli 2024" giltig från från 17/6 till till 30/6 och börja spara pengar nu!

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo MAX Hamburgare
  • Logo McDonald's
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Pizza Hut
  • Logo Espresso House

ICA Buffé, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

ICA Buffe är tidningen för dig som vill hitta nya recept för din matlagning.

Lär känna Ica Buffé

Ica Buffé är entidning som erbjuder recept och är en del av Ica konsernen. Kedjan står för omkring hälften av Sveriges dagligvaruhandel. Syftet med ICA är att kunna erbjuda ett brett sortiment, där mer än bara livsmedel går att hitta. Under ett och samma tak finns nämligen även heminredning, böcker och mycket annat. Utöver detta finns ett starkt prisfokus, med många fina erbjudanden.

I samtliga ICA-butiker arbetar man starkt för hållbarhet på alla plan, och alla butiker är miljömärkta med Svanen samt kvalitetscertifierade enligt svensk livsmedelshanteringsstandard.

ICA-butikerna har en blandning av populära märken och egna varumärken. Exempel på egna märken är Ica Basic, I love eco och Ica Home. 

ICA Buffé ger dig recept och tips på hur du kan använda livsmedlen som erbjuds i ICA-butikerna.

ICA Buffés bakgrund

Ica-koncernens historia sträcker sig tillbaka till 1917, då den grundades i Västerås. Idén byggde på att småhandlare skulle få fortsätta vara egenföretagare, men ändå kunna ta del av de stora företagens fördelar gällande inköp och marknadsföring. 

Ica har haft en stark och snabb expansion, och i början av 2000-talet öppnade man dessutom sin egen bank. Idag finns över 2200 butiker i Sverige, Norge och Baltikum. 

Bli stammis på ICA

ICA-kortet – Sveriges populäraste förmånskort

ICA-kortet är till för den som vill göra vardagen lite enklare och samtidigt få pengar över till annat. Med detta medlemskort får kunden bonuspoäng på alla sina inköp i någon av ICA-butikerna, och utöver detta erbjudanden och rabatter på produkter såväl som resor och konserter. Utöver detta får man också hem tidningen Buffé i brevlådan varje månad!

För den som studerar finns dessutom ICA student! Som medlem får man bland annat erbjudanden på mat, bankkort utan kostnadförsäkringar och tips. 

 För att underlätta vardagen erbjuds mycket generösa öppettider. Via hemsidan går det även att enkelt handla online, för att sedan smidigt få ditt köp levererat direkt hem till din dörr.