ICA Buffé Erbjudanden

Går ut idag
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste ICA Buffé katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Restauranger och Kaféer

Privacy Policy

Andra Restauranger och Kaféer-butiker online

ICA Buffé, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

ICA Buffe är tidningen för dig som vill hitta nya recept för din matlagning.

Lär känna Ica Buffé

Ica Buffé är entidning som erbjuder recept och är en del av Ica konsernen. Kedjan står för omkring hälften av Sveriges dagligvaruhandel. Syftet med ICA är att kunna erbjuda ett brett sortiment, där mer än bara livsmedel går att hitta. Under ett och samma tak finns nämligen även heminredning, böcker och mycket annat. Utöver detta finns ett starkt prisfokus, med många fina erbjudanden.

I samtliga ICA-butiker arbetar man starkt för hållbarhet på alla plan, och alla butiker är miljömärkta med Svanen samt kvalitetscertifierade enligt svensk livsmedelshanteringsstandard.

ICA-butikerna har en blandning av populära märken och egna varumärken. Exempel på egna märken är Ica Basic, I love eco och Ica Home. 

ICA Buffé ger dig recept och tips på hur du kan använda livsmedlen som erbjuds i ICA-butikerna.

ICA Buffés bakgrund

Ica-koncernens historia sträcker sig tillbaka till 1917, då den grundades i Västerås. Idén byggde på att småhandlare skulle få fortsätta vara egenföretagare, men ändå kunna ta del av de stora företagens fördelar gällande inköp och marknadsföring. 

Ica har haft en stark och snabb expansion, och i början av 2000-talet öppnade man dessutom sin egen bank. Idag finns över 2200 butiker i Sverige, Norge och Baltikum. 

Bli stammis på ICA

ICA-kortet – Sveriges populäraste förmånskort

ICA-kortet är till för den som vill göra vardagen lite enklare och samtidigt få pengar över till annat. Med detta medlemskort får kunden bonuspoäng på alla sina inköp i någon av ICA-butikerna, och utöver detta erbjudanden och rabatter på produkter såväl som resor och konserter. Utöver detta får man också hem tidningen Buffé i brevlådan varje månad!

För den som studerar finns dessutom ICA student! Som medlem får man bland annat erbjudanden på mat, bankkort utan kostnadförsäkringar och tips. 

 För att underlätta vardagen erbjuds mycket generösa öppettider. Via hemsidan går det även att enkelt handla online, för att sedan smidigt få ditt köp levererat direkt hem till din dörr.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor