Tiendeo official website

Catering Meny

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Espresso House-erbjudandena?

Om du letar efter de största Espresso House-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Espresso House eller andra butiker i kategorin Restauranger och Kaféer i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Espresso House on Tiendeo. Bläddra i den senaste Espresso House-katalogen "Catering Meny" giltig från från 11/9 till till 2/12 och börja spara pengar nu!

Andra Restauranger och Kaféer-kataloger

  • Logo McDonald's
  • Logo Melanders
  • Logo Burger King
  • Logo Subway
  • Logo Espresso House
  • Logo MAX Hamburgare

Espresso House, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Espresso House är en populär cafékedja med lokaler runt om i Sverige. Espresso House erbjuder café-produkter, såsom kaffedrycker, bakverk och frukost.

Lär känna Espresso House

Espresso House är en populär cafékedja med lokaler runt om i Sverige. Espresso House erbjuder café-produkter, såsom kaffedrycker, bakverk och frukost. 

Espresso House är en kaffebarkedja som finns på flera orter runt omkring i Sverige. Espresso House är Sveriges snabbast växande kaffe-kedja, och besöks av mer än 40 000 kunder dagligen. 

Espresso House öppettider är varierande beroende på vilket café du besöker, och i nuläget finns det omkring långt över hundra olika Espresso House caféer, och dessa finns på de flesta orter i Sverige. Några av dem finns exempelvis på platser så som Stockholm, Malmö och Lund.  

På sociala medier och på espressohouse.se kan du se Espresso Houses meny, ta del av kampanjer och nyheter samt läsa om företagets värderingar och produkter. Espresso House app ger alla gäster 10 % rabatt på ordinarie priser på samtliga Espresso House Coffee Shops.

Espresso House producerar alla sina produkter själva i sitt bageri. På caféerna erbjuds bland annat kaffedrycker, te, juicer, mackor och sallader, samt kakor och bakverk. Espresso House har även frukost- och lunchmenyer.

Espresso Houses bakgrund

Företaget grundades 1996 av paret Elisabet och Charles Asker.

Företaget har mer än 1 600 anställda och verksamhet i Sverige.

Espresso House catering fixar frukost, lunch eller fika till företag och privatpersoner. 

Hållbarhet med Espresso House

På Espresso House är hållbarhet högprioriterat och precis som många andra vill de bidra till en hållbar framtid. Att vara en ansvarsfull arbetsgivare, inte minst inom hållbarhet, är en driftkraft inom Espresso House och de förbättrar ständigt verksamheten i syfte att säkerställa att de bidrar till en miljövänlig morgondag.

De är ödmjuka inför att det finns mycket de kan göra, men med Tomorrow Friendly hoppas de att omvärlden ser att Espresso House är på rätt väg och redan idag gör många bra saker. Saker som de är stolta över och som de hoppas kan inspirerar andra.