Tiendeo official website

Erbjudanden Euromaster

Mer än en månad

  Erbjudanden av Euromaster

  Letar du efter de bästa Euromaster-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Euromaster-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Euromaster eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Euromaster on Tiendeo. Bläddra i den senaste Euromaster-katalogen "Erbjudanden Euromaster" giltig från från 16/4 till till 16/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Bildelshuset
  • Logo Euromaster
  • Logo MECA
  • Logo Saab
  • Logo Mister Auto
  • Logo BDS

  Euromaster, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Euromaster erbjuder däck och service för din bil.

  Lär känna Euromaster

  Euromaster har en mycket viktig funktion att fylla så att transportsektorn kan rulla på. Hos dem kan du köpa däck online, boka en tid som passar dig och få hjälp med frågor kring ditt fordon. De erbjuder däck och fordonsservice på över 100 orter i SverigeHar du inte möjlighet att komma på din bokade tid har de full förståelse för detta. De uppskattar om du hör av dig till dem så hjälper de dig att hitta en ny tid. Hos Euromaster bokar du enkelt en tid online. Hitta första lediga tiden nära dig. Hos dem bokar du bilservice till fast pris.

  Deras öppettider är vardagliga och finns på flera olika platser. Exempel på platser där de finns är Härnösand, Luleå, karlstad, och Uddevalla. Via deras hemsida euromaster.se är det dock alltid öppet och här kan du finna nyheter men även boka din service via denna.

  Euromasters bakgrund

  Euromaster är en internationell kedja av däckverkstäder ägda av franska däcktillverkaren Michelin. Ursprunget i Sverige är Varbergs Vulk som grundades 1932 och bytte namn 1974 till Wulkers AB. 1980 köptes Firestones regummeringsfabrik i Tvååker och 1992 köptes företaget av Euromaster.

  Undvik vattenplaning med Euromaster

  Att råka ut för vattenplaning är lätt hänt när det regnat mycket på vägarna. Är du inte förberedd och försiktig kan det sluta riktigt illa. Här är sju enkla knep som hjälper dig att köra säkert - även på vått väglag. Vattenplaning uppstår när ett däck möter mer vatten än det kan tränga undan. När tillräckligt mycket vatten kommer mellan däcken och vägen bildas en vattenfilm vilket gör att friktionen sjunker och däcken tappar fästet. Mönstret på gummidäcken är utformade för att sprida vatten från däckets undersida, vilket hjälper däcket att bibehålla friktionen.