Erbjudande

7 dagar kvar
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Euromaster-erbjudandena?

Om du letar efter de största Euromaster-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Euromaster eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Euromaster on Tiendeo. Bläddra i den senaste Euromaster-katalogen "Erbjudande" giltig från 27/06/2022 till 10/07/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Euromaster katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bilar och Motor

Privacy Policy

Andra Bilar och Motor-butiker i din stad

Euromaster, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Euromaster erbjuder däck och service för din bil.

Lär känna Euromaster

Euromaster har en mycket viktig funktion att fylla så att transportsektorn kan rulla på. Hos dem kan du köpa däck online, boka en tid som passar dig och få hjälp med frågor kring ditt fordon. De erbjuder däck och fordonsservice på över 100 orter i SverigeHar du inte möjlighet att komma på din bokade tid har de full förståelse för detta. De uppskattar om du hör av dig till dem så hjälper de dig att hitta en ny tid. Hos Euromaster bokar du enkelt en tid online. Hitta första lediga tiden nära dig. Hos dem bokar du bilservice till fast pris.

Deras öppettider är vardagliga och finns på flera olika platser. Exempel på platser där de finns är Härnösand, Luleå, karlstad, och Uddevalla. Via deras hemsida euromaster.se är det dock alltid öppet och här kan du finna nyheter men även boka din service via denna.

Euromasters bakgrund

Euromaster är en internationell kedja av däckverkstäder ägda av franska däcktillverkaren Michelin. Ursprunget i Sverige är Varbergs Vulk som grundades 1932 och bytte namn 1974 till Wulkers AB. 1980 köptes Firestones regummeringsfabrik i Tvååker och 1992 köptes företaget av Euromaster.

Undvik vattenplaning med Euromaster

Att råka ut för vattenplaning är lätt hänt när det regnat mycket på vägarna. Är du inte förberedd och försiktig kan det sluta riktigt illa. Här är sju enkla knep som hjälper dig att köra säkert - även på vått väglag. Vattenplaning uppstår när ett däck möter mer vatten än det kan tränga undan. När tillräckligt mycket vatten kommer mellan däcken och vägen bildas en vattenfilm vilket gör att friktionen sjunker och däcken tappar fästet. Mönstret på gummidäcken är utformade för att sprida vatten från däckets undersida, vilket hjälper däcket att bibehålla friktionen.

Fler erbjudanden från Bilar och Motor

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor