Favorit

Mekonomen rabattkoder, erbjudanden och kataloger

Favorit

Mekonomen och Bil och motor i din stad med närområde

Se fler erbjudanden

(1)

Intressant att veta om Mekonomen ...

Mekonomen

 Mekonomen Norden är en bilkedja med egen grossistverksamhet, ca 200 butiker och mer än 1000 bilverkstäder som arbetar under Mekonomens varumärke runt om i Norden. Webshopen och butikerna har ett stort utbud av bildelar och tillbehör, både begagnade och nya.

Mekonomens öppettider är vardagliga och i Sverige finns cirka 140 butiker och 500 verkstäder. Några av dem är Mekonomen GöteborgMekonomen Örebro och Mekonomen Malmö.

På Facebook och på hemsidan kan man följa aktuella Mekonomen erbjudanden och ta del av Mekonomen rea. Det finns även en kundklubb som är kostnadsfri och ger medlemmar 10 % på biltillbehör.

Mekonomen kan ses som en grossiströrelse för de många butiker som är kopplade till företaget. Några av produktkategorierna är reservdelar, däck & fälg, bilvård & service, verktyg och förbrukning. På Mekonomen Outlet kan man fynda bildelar till väldigt låga priser.

Företaget grundades 1973 av Ingemar Fraim och Leif Möller.

Mekonomen Bilverkstad startade 1999 och i Sverige arbetar ca 2000 personer. Verksamheten finns även i Danmark, Norge och Finland.

Se Mekonomens katalog för butiker, rabattkoder och specialerbjudanden.

Ladda ner Tiendeo appen

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Mekonomen katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy