Mekonomen
Mekonomen

Mekonomen - Rabattkoder, erbjudanden och kataloger

Vi är på väg att publicera erbjudanden från Mekonomen

Hitta Mekonomen i Din stad

Intressant att veta om Mekonomen ...

Mekonomen

 Mekonomen Norden är en bilkedja med egen grossistverksamhet, ca 200 butiker och mer än 1000 bilverkstäder som arbetar under Mekonomens varumärke runt om i Norden. Webshopen och butikerna har ett stort utbud av bildelar och tillbehör, både begagnade och nya.

Mekonomens öppettider är vardagliga och i Sverige finns cirka 140 butiker och 500 verkstäder. Några av dem är Mekonomen GöteborgMekonomen Örebro och Mekonomen Malmö.

På Facebook och på hemsidan kan man följa aktuella Mekonomen erbjudanden och ta del av Mekonomen rea. Det finns även en kundklubb som är kostnadsfri och ger medlemmar 10 % på biltillbehör.

Mekonomen kan ses som en grossiströrelse för de många butiker som är kopplade till företaget. Några av produktkategorierna är reservdelar, däck & fälg, bilvård & service, verktyg och förbrukning. På Mekonomen Outlet kan man fynda bildelar till väldigt låga priser.

Företaget grundades 1973 av Ingemar Fraim och Leif Möller.

Mekonomen Bilverkstad startade 1999 och i Sverige arbetar ca 2000 personer. Verksamheten finns även i Danmark, Norge och Finland.

Se Mekonomens katalog för butiker, rabattkoder och specialerbjudanden.

Andra Bil och motor-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Bil och motor

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information