Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Preem.

Letar du efter de bästa Preem-erbjudandena?

Om du letar efter de största Preem-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Preem eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Preem och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Bilia "Toyota Land Cruiser" giltig från från 25/9 till till 30/9.

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Circle K
  • Logo Mekonomen
  • Logo MECA
  • Logo Preem
  • Logo Volvo
  • Logo Volkswagen

Preem, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Preem är Sveriges största bolag för drivmedel, där du kan tanka din bil eller inhandla tillbehör till din bil.

Lär känna Preem

Preem är sveriges största drivmedelsbolag och har sina egna raffinaderier, samt att de har över 500 tankställen runt hela landet. Butiken finns dessutom även i Norge. Preem finns runt hela landets vägar för att du ska kunna ta din paus längs vägen precis när du behöver det. Butiken finns exempelvis på platser så som Luleå, Edsbyn, Linköping, Gotland, Varberg och Växjö. Många av dessa butiker har exetremt generösa öppettider då dessa i många fall har öppett dygnet runt. Här kan du tanka exempelvis diesel, etanol och gas.

Preems bakgrund

Preem arbetade fram till 1996 under namnet OK Petroleum. Denna har sina rötter dels i Bilägarnas inköpscentral, IC, som bildades 1926 och dels i Sveriges oljekonsumenters riksförbund, OK, som bildades på initiativ av Kooperativa Förbundet 1945. Fram till 1994 ägdes dåvarande OKP av svenska staten. Sedan 1994 ägs Preem av den etiopisk-saudiske företagsledaren Mohammed al-Amoudi via sitt brittisk-svenska holdingbolag Corral Petroleum Holdings AB. År 2019 låg omsättningen på 96 miljarder kronor och det operativa resultatet på 1,7 miljarder kronor. Antalet anställda var drygt 1 500 personer. Inklusive partner och återförsäljare arbetar över 3 000 personer under Preems varumärke.

Preems hållbarhetsarbete

Preems hållbarhetsramverk presenterar de fokusområden som är viktigast för dem och deras intressenter att prioritera och förbättra.

Områdena är: hållbara produkter, hållbara värdekedjor, miljö, klimat, människa och säkerhet, stabil ekonomi samt att vara en ansvarsfull aktör. Tillsammans skapar de förutsättningar för ett långsiktigt hållbart företagande.

Ramverket har en stark koppling till preems strategier för 2040 och det finns tydligt definierade ambitioner och mål. Genom deras fokusområden vill de också bidra till FN:s globala mål för hållbar utveckling.

Arbetet styrs och följs upp av koncernledningen och på olika nivåer i företaget, främst genom deras integrerade ledningssystem, men också genom olika tvärfunktionella forum och kommittéer.