Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Autoexperten.

Letar du efter de bästa Autoexperten-erbjudandena?

Om du letar efter de största Autoexperten-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Autoexperten eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Autoexperten och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Bilia "Toyota Land Cruiser" giltig från från 25/9 till till 30/9.

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Circle K
  • Logo Mekonomen
  • Logo MECA
  • Logo Preem
  • Logo Volvo
  • Logo Volkswagen

Autoexperten, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Autoexperten är en svensk verkstads- och reservdelskedja för fordon, med flera verkstäder och butiker runt om i landet.

Lär känna Autoexperten

Autoexperten verkstad har över 340 000 artiklar i sortiment och erbjuder service och reperationer på alla typer av bilar. Autoexpertens reperationer och service sker enligt tillverkarens instruktioner vilket inte påverkar nybilsgarantin.

Autoexpertens öppettider är generösa, och i nuläget finns det omkring 70 Autoexperten butiker och 400 verkstäder runt om i Sverige. Några av dem finns på platser så som exempelvis i Uppsala, Örebro och Malmö.

På sociala medier och på autoexperten.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Autoexpertens rabatter och expertråd.  Autoexpertens reservdelar säljs med tre års funktionsgaranti, dygnet runt i webbutiken.

Autoexperten erbjuder reservdelar, tillbehör, verktyg, däck och fäljar samt vård för fordon.

Autoexpertens bakgrund 

Autoexperten AB grundades 1996 och nuvarande VD är Ted Öqvist.

Företeget har cirka 157 anställda och verksamhet i Sverige.

Autoexperten engagerar sig i motorsport och samarbetar med flera team inom olika motorsporter, som till exempel Svenska Rallyt och Racing TTA.

Smidig leverans med Autoexperten

För att göra det så smidigt som möjligt för dig som kund vill Autoexperten att du ska ha många val av fraktsätt för att du ska kunna välja ett som passar just dig.

När du handlar i deras webbutik kan du välja följande fraktsätt: -Uthämtning i Autoexperten butik – alltid gratis. Nu även Drive-In. När du handlat i deras webbutik och ditt paket levererats till butiken behöver du numera inte gå in in för att hämta ditt paket. När du är framme behöver du bara ringa butiken så tar de fram ditt paket och går ut till din bil. Din vara kan även levererars genom Varubrev, Hämta hos ombud, Företagspaket ,Hemleverans dag, samt Hemleverans kväll.