Vi är på väg att publicera erbjudanden från Autoexperten.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Autoexperten katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Bilar och Motor-butiker i Din stad

Intressant att veta om Autoexperten ...

Autoexperten är en svensk verkstads- och reservdelskedja för fordon, med flera verkstäder och butiker runt om i landet.

Lär känna Autoexperten

Autoexperten verkstad har över 340 000 artiklar i sortiment och erbjuder service och reperationer på alla typer av bilar. Autoexpertens reperationer och service sker enligt tillverkarens instruktioner vilket inte påverkar nybilsgarantin.

Autoexpertens öppettider är generösa, och i nuläget finns det omkring 70 Autoexperten butiker och 400 verkstäder runt om i Sverige. Några av dem finns på platser så som exempelvis i Uppsala, Örebro och Malmö.

På sociala medier och på autoexperten.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Autoexpertens rabatter och expertråd.  Autoexpertens reservdelar säljs med tre års funktionsgaranti, dygnet runt i webbutiken.

Autoexperten erbjuder reservdelar, tillbehör, verktyg, däck och fäljar samt vård för fordon.

Autoexpertens bakgrund 

Autoexperten AB grundades 1996 och nuvarande VD är Ted Öqvist.

Företeget har cirka 157 anställda och verksamhet i Sverige.

Autoexperten engagerar sig i motorsport och samarbetar med flera team inom olika motorsporter, som till exempel Svenska Rallyt och Racing TTA.

Smidig leverans med Autoexperten

För att göra det så smidigt som möjligt för dig som kund vill Autoexperten att du ska ha många val av fraktsätt för att du ska kunna välja ett som passar just dig.

När du handlar i deras webbutik kan du välja följande fraktsätt: -Uthämtning i Autoexperten butik – alltid gratis. Nu även Drive-In. När du handlat i deras webbutik och ditt paket levererats till butiken behöver du numera inte gå in in för att hämta ditt paket. När du är framme behöver du bara ringa butiken så tar de fram ditt paket och går ut till din bil. Din vara kan även levererars genom Varubrev, Hämta hos ombud, Företagspaket ,Hemleverans dag, samt Hemleverans kväll.

Fler erbjudanden från Bilar och Motor