Tiendeo official website

Mercedes-Benz Offroader X167-fl

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Mercedes-Benz-erbjudandena?

Om du letar efter de största Mercedes-Benz-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Mercedes-Benz eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 28 Mercedes-Benz-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Mercedes-Benz-katalogen "Mercedes-Benz Offroader X167-fl" giltig från från 8/5 till till 8/5 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Bildelshuset
  • Logo Euromaster
  • Logo MECA
  • Logo Saab
  • Logo Mister Auto
  • Logo BDS

Mercedes-Benz, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Mercedes Benz, förkortas Mercedes, och är en tysk biltillverkare av personbilar, bussar, lastbilar, skåpbilar och minibussar.

Lär känna Mercedes Benz

Mercedes Benz har funnits sedan mitten av 1880-talet och ägs idag av Daimler AG. Mercedes Benz Sverige AB är den officiella importören av Mercedes fordon i Sverige, och erbjuder tjänster så som Mercedes försäkring, Mercedes privatleasing, Mercedes reservdelar och service, samt försäljning av begagnade Mercedes Benz.  

I Sverige finns flera Mercedes återförsäljare, och även Mercedes Benz försäljningscentra. Några av dem är Mercedes Malmö, Mercedes Danderyd och Mercedes Akalla. Se mer på mercedes-benz.se för att hitta din närmsta återförsäljare.

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella nyheter och kampanjer, samt läsa mer om de olika fordonsmodellerna och ta del av olika erbjudanden. Mercedes Benz är mest känt för personbilar, men är också världens största lastbilstillverkare.

Några av de vanligaste bilmodellerna är: Mercedes Benz Sedan, Mercedes Benz Tourer, Mercedes Benz Coupe, Mercedes Benz Kombi.

Mercedes Benz bakgrund

Bilföretaget grundades 1886 i Tyskland av Carl Benz och Gottlieb Daimler.

Mercedes Benz har omkring 95 000 anställda och är kända i hela världen för de prestigefyllda bilarna.   

Se mer på hemsidan för övriga tjänster så som Mercedes Benz billån, Mercedes Benz MasterCard, samt kontakt med kundservice.

Mercedes Benz miljöarbete

Hållbarhet utgör en av grundprinciperna inom moderbolaget, Daimler AGs företagsstrategi. Syftet med hållbarhetsarbetet är att säkerställa att samtliga marknader världen över vidtar åtgärder för att ständigt förbättra verksamheten, minska miljöbelastningen och förebygga föroreningar och negativ miljöpåverkan. Följande innebär att Daimler AG, som ett av världens ledande bolag på fordonsmarknaden, arbetar med fokus på fortsatt affärssuccé i harmoni med såväl miljö som samhälle. 

Mercedes-Benz Sverige tar årligen fram miljö- och kvalitetsmål för att säkerställa sitt bidrag i det långsiktiga hållbarhetsarbetet. Miljö- och kvalitet är två mycket viktiga områden i Mercedes-Benz Sveriges strävan att ta hänsyn till bolagets olika miljömässiga, sociala och etiska intressen inom hela sin affärsverksamhet.