Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Fiat.

Letar du efter de bästa Fiat-erbjudandena?

Om du letar efter de största Fiat-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Fiat eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Fiat och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Citroën "Citroën NYA BERLINGO & ë-BERLINGO TRANSPORTBIL" giltig från från 13/6 till till 13/6.

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Circle K
  • Logo Mekonomen
  • Logo MECA
  • Logo Preem
  • Logo Volvo
  • Logo Volkswagen

Fiat, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Fiat är en italiensk biltillverkare som äger nästan hela den italienska bilindustrin.

Lär känna Fiat

Fiat säljer och tillverkar personbilar och husbilar. Fiat Sverige erbjuder förutom bilförsäljning även tjänster som Fiat försäkring, Fiat kort, Fiat verkstad och service, samt försäljning av begagnade Fiat bilar.

I Sverige säljs Fiat bilar via återförsäljare på flera olika orter. Några av dem finns på platser så som exempelvis i Malmö, Göteborg och Stockholm. På fiat.se kan du söka efter och hitta din närmsta Fiat återförsäljare.

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella nyheter och kampanjer, samt läsa mer om de olika bilmodellerna och ta del av olika erbjudanden. De vanligaste bilmodellerna i Sverige är Fiat Punto och Fiat Freebird.

Andra bilmodeller som tillverkas av företaget är: Fiat Ducato, Fiat 500, Fiat Bravo och Fiat Panda.

Fiats bakgrund

Fiat grundades 1899 i Italien av Giovanni Agnelli, Bricherasio och Carlo Bisacaretti.

Fiat tillverkar även tåg, flygplansmotorer, lastbilar, bussar och grävmaskiner.

Se mer på hemsidan för information om Fiat reservdelar, provkörning, återförsäljare samt kontakt med Fiats kundtjänst.

Fiat ger dig garanti

Med Fiats garanti reparerar de ditt fordon kostnadsfritt om ett problem skulle uppstå under garantins giltighetsperiod och felet beror på materialfel eller fabrikationsfel. Fordonet repareras utan kostnad och den auktoriserade verkstaden kommer att återlämna det reparerade fordonet i perfekt skick, helt utan kostnad för de åtgärder som täcks av garantin.

Fiat skyddar även din bil från fabrikationsfel som rör lacken
De lackerar hela eller delar av bilen för att eliminera den bekräftade defekten enligt tillverkarens standardvillkor.

Denna service tillhandahålls i 36 månader från och med bilens leveransdatum. Även karossen täcks av garantin vid genomrostning inifrån och ut. Fiat reparerar och/eller byter ut alla genomrostade delar i 8 år, från och med bilens leveransdatum