Nya Citroën C3 Aircross

Mer än en månad
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Citroën katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bilar och Motor

Privacy Policy

Andra Bilar och Motor-butiker i din stad

Citroën, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Citroën är en fransk billtillverkare som funnits sedan slutet av 1910–talet och som idag är en del av PSA Peugeot Citroën.

Lär känna Citroën

Citroën är kanske mest känt för sin annorlunda design och Citroën racing, där bilarna har haft stora framgångar. Citroën har traditionellt tagit fram egensinniga och mycket tekniskt avancerade bilar.

Citroën Sverige har flera återförsäljare och verkstäder. Några av dem är Citroën Malmö, Citroën Spånga och Citroën Helsingborg. Företaget erbjuder även tjänster som Citroëns egna försäkring, men även Citroën leasing, Citroën reservdelar, och Citroën service och underhåll.

På sociala medier och på citroen.se kan du följa aktuella Citroën erbjudanden och läsa mer av de olika bilmodellerna. Några av de mest populära modellerna är Citroën C4, Citroën C3 och Citroën DS.

Företaget tillverkar och säljer även bilmodellerna Citroën CV2 och Citroën Grand Picasso.

Citroëns bakgrund

Citroën grundades 1919 av ingenjören Andre Citroën.

Företaget har omkring 14 000 anställda och VD är Frederic Banzet.

Citroën har haft stora framgångar i rally och bl.a. vunnit Dakarrallyt och rally-VM.

Hållbar utveckling med Citroën

Teamen på Citroën arbetar hårt för att hålla bilarnas miljöpåverkan till ett minimum genom att övervaka förbrukning, CO2-utsläpp och föroreningar. De är också försiktiga med att använda naturresurser och verkar för att öka återvinningen och mycket annat.

Citroëns mål: De tänker på miljöfrågorna redan i designstadiet för sina produkter och tjänster.De tillämpar en cirkulär ekonomi som inbegriper både återvinning och återanvändning av material. Citroën tillämpar ett brett utbud av tekniska lösningar som är specialutvecklade för att minska bränsleförbrukningen och avgasutsläppen. De kommer även att kunna använda de nya och kommande hybrid- och elmotorerna för att skapa fordon som är ännu miljövänligare.

Fler erbjudanden från Bilar och Motor

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor