Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Circle K.

Letar du efter de bästa Circle K-erbjudandena?

Om du letar efter de största Circle K-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Circle K eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Circle K och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Bilia "Toyota Land Cruiser" giltig från från 25/9 till till 30/9.

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Bildelshuset
  • Logo Euromaster
  • Logo MECA
  • Logo Saab
  • Logo Mister Auto
  • Logo BDS

Circle K, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Cirkle K är en bensinstationskedja som säljer bland annat bensin, gas och mat.

Lär känna Cirkle K

Cirkle K är norska koncernen Statoils varumärke för ett nätverk av bensinstationer. I den svenska verksamheten ingår cirka 700 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. 

Bensinmackarna finns på flera orter från norr till söder i Sverige, och flera av Cirkle Ks stationer har öppet dygnet runt även för försäljning.

På sociala medier och på hemsidan kan du ta del av aktuella rabatter och erbjudanden från Cirkle K. 

Cirkle Ks verksamhet består av utveckling, försäljning och distribution av bensin, fordons-gas, diesel, E85, flygbränsle och smörjoljor. Bensinstationerna säljer även mat och olika färdmedelstjänster, så som Statoil hyrbil och biltvätt.

Cirkle Ks bakgrund

Cirkle K bildades av den norska staten 1972 som ett led i utvinnandet av olja.

Företaget har cirka 1 670 anställda och är ledande aktör på drivmedelsmarknaden i Skandinavien, Baltikum, Polen och Irland.

Med Cirkle Ks Mastercard och Betalkort får du bonus på allt du handlar och rabatt på drivmedel.

Cirkle Ks gör hållbara inköp

Alla Cirkle Ks leverantörer behöver skriva under deras Supplier Declaration. Den sätter deras krav och säkerställer att deras leverantörer följer internationell lagstiftning och normer. Deklarationen tar också upp saker som hållbarhet, arbetsförhållanden, mänskliga rättigheter, antikorruption och åtgärder mot oetiska affärsmetoder.

Detta gäller särskilt när det kommer till drivmedel, som medför stora risker för samhället och klimatet genom hela produktionskedjan. Därför har de särskilda avtal som fastställer deras krav och säkerställer att leverantörer lever upp till internationella lagar och standard.