Vi är på väg att publicera erbjudanden från Circle K.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Circle K katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Bilar och Motor-butiker i Din stad

Intressant att veta om Circle K ...

Cirkle K är en bensinstationskedja som säljer bland annat bensin, gas och mat.

Lär känna Cirkle K

Cirkle K är norska koncernen Statoils varumärke för ett nätverk av bensinstationer. I den svenska verksamheten ingår cirka 700 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. 

Bensinmackarna finns på flera orter från norr till söder i Sverige, och flera av Cirkle Ks stationer har öppet dygnet runt även för försäljning.

På sociala medier och på hemsidan kan du ta del av aktuella rabatter och erbjudanden från Cirkle K. 

Cirkle Ks verksamhet består av utveckling, försäljning och distribution av bensin, fordons-gas, diesel, E85, flygbränsle och smörjoljor. Bensinstationerna säljer även mat och olika färdmedelstjänster, så som Statoil hyrbil och biltvätt.

Cirkle Ks bakgrund

Cirkle K bildades av den norska staten 1972 som ett led i utvinnandet av olja.

Företaget har cirka 1 670 anställda och är ledande aktör på drivmedelsmarknaden i Skandinavien, Baltikum, Polen och Irland.

Med Cirkle Ks Mastercard och Betalkort får du bonus på allt du handlar och rabatt på drivmedel.

Cirkle Ks gör hållbara inköp

Alla Cirkle Ks leverantörer behöver skriva under deras Supplier Declaration. Den sätter deras krav och säkerställer att deras leverantörer följer internationell lagstiftning och normer. Deklarationen tar också upp saker som hållbarhet, arbetsförhållanden, mänskliga rättigheter, antikorruption och åtgärder mot oetiska affärsmetoder.

Detta gäller särskilt när det kommer till drivmedel, som medför stora risker för samhället och klimatet genom hela produktionskedjan. Därför har de särskilda avtal som fastställer deras krav och säkerställer att leverantörer lever upp till internationella lagar och standard.

Fler erbjudanden från Bilar och Motor