Tiendeo official website

Prislista – Flytt- och transportbilar

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Circle K-erbjudandena?

Om du letar efter de största Circle K-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Circle K eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 2 Circle K-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Circle K-katalogen "Prislista – Flytt- och transportbilar" giltig från 02/05/2023 till 15/07/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-butiker

  • Logo Mekonomen
  • Logo Mercedes-Benz
  • Logo Opel
  • Logo Toyota
  • Logo Hedin Bil
  • Logo ŠKODA

Circle K, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Cirkle K är en bensinstationskedja som säljer bland annat bensin, gas och mat.

Lär känna Cirkle K

Cirkle K är norska koncernen Statoils varumärke för ett nätverk av bensinstationer. I den svenska verksamheten ingår cirka 700 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. 

Bensinmackarna finns på flera orter från norr till söder i Sverige, och flera av Cirkle Ks stationer har öppet dygnet runt även för försäljning.

På sociala medier och på hemsidan kan du ta del av aktuella rabatter och erbjudanden från Cirkle K. 

Cirkle Ks verksamhet består av utveckling, försäljning och distribution av bensin, fordons-gas, diesel, E85, flygbränsle och smörjoljor. Bensinstationerna säljer även mat och olika färdmedelstjänster, så som Statoil hyrbil och biltvätt.

Cirkle Ks bakgrund

Cirkle K bildades av den norska staten 1972 som ett led i utvinnandet av olja.

Företaget har cirka 1 670 anställda och är ledande aktör på drivmedelsmarknaden i Skandinavien, Baltikum, Polen och Irland.

Med Cirkle Ks Mastercard och Betalkort får du bonus på allt du handlar och rabatt på drivmedel.

Cirkle Ks gör hållbara inköp

Alla Cirkle Ks leverantörer behöver skriva under deras Supplier Declaration. Den sätter deras krav och säkerställer att deras leverantörer följer internationell lagstiftning och normer. Deklarationen tar också upp saker som hållbarhet, arbetsförhållanden, mänskliga rättigheter, antikorruption och åtgärder mot oetiska affärsmetoder.

Detta gäller särskilt när det kommer till drivmedel, som medför stora risker för samhället och klimatet genom hela produktionskedjan. Därför har de särskilda avtal som fastställer deras krav och säkerställer att leverantörer lever upp till internationella lagar och standard.