Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från BDS.

Letar du efter de bästa BDS-erbjudandena?

Om du letar efter de största BDS-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från BDS eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från BDS och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Bythjul "Lagerrensning upp till 10% rabatt !" giltig från från 17/5 till till 6/6.

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Bildelshuset
  • Logo Euromaster
  • Logo MECA
  • Logo Saab
  • Logo Mister Auto
  • Logo BDS

BDS, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

BDS är en bilverkstad som är rikstäckande.

Lär känna BDS

BDS är en rikstäckande kedja som driver bildelsbutiker och bilverkstäder på crunt 200 platser i Sverige.

BDS butiker och verkstäder drivs främst av egna företagare med många års erfarenhet av bilar. De servar och reparerar alla bilmärken fackmannamässigt och med kvalitetsprodukter från välkända varumärken, helt i linje med biltillverkarnas krav för att du som bilägare ska känna dig trygg.

I deras bokningsportal kan du själv boka din service, du får priset direkt och väljer själv verkstad och tid som passar just dig.

 BDS ägs och drivs av Atoy Automotive som är ett familjeägt företag i tredje generationen med över 80 års erfarenhet av bilbranschen. Atoy finns i dag i Sverige, Finland, Estland och Lettland och omsätter varje år ca 100 miljoner Euro.

Deras ledstjärna är att alltid försöka överträffa bilägarens förväntningar. De erbjuder ett brett sortiment med hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Butikens öppettider är frikostiga och butiken finns på platser så som Kalmar, Umeå, Linköping och Södertälje. På hemsidan hittar du all information som du behöver.

BDS bakgrund

Huvudägaren heter Jyrki Mäki som har varit verksam i företaget sedan 1980.

Delbetala med BDS

Med BDS kortet kan du handla först och sedan välja hur du vill betala i lugn och ro månaden efter köpet.

  • 1 betalningsfri månad
  • upp till 24 räntefria månader
  • eller delbetala över 48 månader

Ansök hos Din närmaste BDS:are. Välj själv vilket köputrymme du behöver. Sedan är det klart att handla. Kortet gäller i alla BDS-butiker. Dessutom kan du betala med kortet hos många andra butikskedjor.