Tiendeo official website

Erbjudanden Saab

Mer än en månad

  Erbjudanden av Saab

  Letar du efter de bästa Saab-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Saab-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Saab eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Saab on Tiendeo. Bläddra i den senaste Saab-katalogen "Erbjudanden Saab" giltig från från 18/4 till till 18/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Bildelshuset
  • Logo Euromaster
  • Logo MECA
  • Logo Saab
  • Logo Mister Auto
  • Logo BDS

  Saab, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Saab Säljer tillbehör och reservdelar för bilar.

  Lär känna Saab

  Saab Original Reservdelar är kvalitetsdelar med 3 års garanti. Så om du vill vara säker på att få reservdelar som uppfyller deras höga krav på säkerhet, prestanda och livslängd – investera i Saab Original reservdelar.

  Gör din Saab mer personlig med Saab Original Tillbehör. Med rätt tillbehör kan du förstärka de egenskaper du vill att bilen ska ha – inifrån och ut.
  Dessutom är deras tillbehör mer än bara snygg design. De är utvecklade för att garantera bästa möjliga funktion, säkerhet och kvalitet. Deras storsäljare är spolarvätskelock, tändkassetter, värmedynor och luftmassamätare. Saabverkstäder finns på de flesta olika platserna i Sverige. Dessa går under olika namn, så därmed inte under Saabs egna namn. desa finns att hitta på hemsidan saabparts.com. Exempelvis finns de på Östersund, Sunne, Eksjö och Trelleborg. På hemsidan finns erbjudanden, information och nyheter.

  Saabs bakgrund

  Saab grundades som flygplanstillverkare 1937 som ett samarbete mellan NOHAB i Trollhättan och ASJA i Linköping, men det skulle dröja ytterligare tio år innan den första Saab-bilen såg dagens ljus. Saab Automobile var en svensk biltillverkare. Varumärket för personbilar övertogs efter Saabs konkurs i december 2011 av National Electric Vehicle Sweden AB (NEVS), som år 2012 köpte konkursboet efter Saab Automobile AB. Den 21 juni 2016 meddelade NEVS att man kommer att använda NEVS som varumärke på framtida bilar.

  Bilservice med Saab

  Alla bilar behöver förr eller senare service. Detta eftersom en modern bil med förbränningsmotor (en bil som du tankar bensin, diesel, etanol eller naturgas med) har väldigt många rörliga delar. Allt från själva motorn och dess komponenter, till drivlina, hjul och bromsar m.m. Eftersom så många delar är sammankopplade och i rörelse på samma gång så orsakar det ett enormt slitage på en bil över tid. Vissa delar håller under hela bilens livslängd, medan andra delar har en begränsad livslängd och därmed behövs bytas ut regelbundet eller vid behov. Om vissa delar inte byts ut när de är slitna kan de orsaka stor trafikfara för både dig och dina medtrafikanter.