Saab Erbjudande

Går ut imorgon
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Saab katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bilar och Motor

Privacy Policy

Andra Bilar och Motor-butiker i din stad

Saab, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Saab Säljer tillbehör och reservdelar för bilar.

Lär känna Saab

Saab Original Reservdelar är kvalitetsdelar med 3 års garanti. Så om du vill vara säker på att få reservdelar som uppfyller deras höga krav på säkerhet, prestanda och livslängd – investera i Saab Original reservdelar.

Gör din Saab mer personlig med Saab Original Tillbehör. Med rätt tillbehör kan du förstärka de egenskaper du vill att bilen ska ha – inifrån och ut.
Dessutom är deras tillbehör mer än bara snygg design. De är utvecklade för att garantera bästa möjliga funktion, säkerhet och kvalitet. Deras storsäljare är spolarvätskelock, tändkassetter, värmedynor och luftmassamätare. Saabverkstäder finns på de flesta olika platserna i Sverige. Dessa går under olika namn, så därmed inte under Saabs egna namn. desa finns att hitta på hemsidan saabparts.com. Exempelvis finns de på Östersund, Sunne, Eksjö och Trelleborg. På hemsidan finns erbjudanden, information och nyheter.

Saabs bakgrund

Saab grundades som flygplanstillverkare 1937 som ett samarbete mellan NOHAB i Trollhättan och ASJA i Linköping, men det skulle dröja ytterligare tio år innan den första Saab-bilen såg dagens ljus. Saab Automobile var en svensk biltillverkare. Varumärket för personbilar övertogs efter Saabs konkurs i december 2011 av National Electric Vehicle Sweden AB (NEVS), som år 2012 köpte konkursboet efter Saab Automobile AB. Den 21 juni 2016 meddelade NEVS att man kommer att använda NEVS som varumärke på framtida bilar.

Bilservice med Saab

Alla bilar behöver förr eller senare service. Detta eftersom en modern bil med förbränningsmotor (en bil som du tankar bensin, diesel, etanol eller naturgas med) har väldigt många rörliga delar. Allt från själva motorn och dess komponenter, till drivlina, hjul och bromsar m.m. Eftersom så många delar är sammankopplade och i rörelse på samma gång så orsakar det ett enormt slitage på en bil över tid. Vissa delar håller under hela bilens livslängd, medan andra delar har en begränsad livslängd och därmed behövs bytas ut regelbundet eller vid behov. Om vissa delar inte byts ut när de är slitna kan de orsaka stor trafikfara för både dig och dina medtrafikanter.

Fler erbjudanden från Bilar och Motor

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor