Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från MECA.

Letar du efter de bästa MECA-erbjudandena?

Om du letar efter de största MECA-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från MECA eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från MECA och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bilar och Motor, till exempel broschyren Bythjul "Lagerrensning upp till 10% rabatt !" giltig från från 17/5 till till 6/6.

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Bildelshuset
  • Logo Euromaster
  • Logo MECA
  • Logo Saab
  • Logo Mister Auto
  • Logo BDS

MECA, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

MECA är en bilverkstadskedja som servar och reparerar bilar, samt säljer verktyg, utrustning och bil-reservdelar.

Lär känna MECA

MECA Sweden AB är en serviceinriktad bilverkstadskedja som servar och reparerar bilar av alla vanligt förekommande bilmärken. MECA är en eftertraktad samarbetspartner till professionella bilverkstäder.

MECA öppettider är varierande, beroende på vilken verkstad man besöker, och i nuläget finns det omkring flera hundra olika MECA verkstäder runt om i landet. Några av dem finns på platser så som exempelvis i Eskilstuna, Borlänge och Umeå.

Via MECA online webshop är det möjligt för verkstadskunder snabbt och enkelt gå in och söka artiklar, ladda ner prisfiler och lägga beställningar. På sociala medier kan man följa MECA erbjudanden och nyheter.

MECA förser professionella bilverkstäder och bilägare med ett anpassat sortiment av bildelar, service och kompetens via en effektiv distribution. Bilägare kan även teckna MECA-försäkring, ansöka om MECA-kortet samt MECA Assistansservice.

MECAs bakgrund

Företaget grundades 1989 och VD är Mats Krister Duwe.

MECA har flera anställda och verksamhet i hela Norden.

Kärnverksamheten är byggd kring att serva och reparera bilar. Se mer på hemsidan för information, kampanjer och kontakt med MECA kundservice

MECA stödjer Barncancerfonden

MECA förstår rostiga bromsrör och varningslampor. Men att barn får cancer kommer de aldrig förstå. Det är orättvist. Barn ska inte behöva gå igenom något sådant, de ska få vara barn så länge de kan. Att de inte förstår betyder däremot inte att de inte kan hjälpa till. 

 
Därför har MECA under 2021 valt att samla de lokala sponsorskapen till en gemensam nationell insats. Från och med nu står hela MECA, från norr till söder, bakom kampen mot barncancer. Dels samlar de in pengar internt men de har också tagit fram erbjudanden riktade mot dig som konsument för att kunna bidra ännu mer.
 
Alla barn förtjänar en barndom. Stöd Barncancerfonden du också.