MECA
MECA

MECA - Rabattkoder, erbjudanden och kataloger

Vi är på väg att publicera erbjudanden från MECA

Skriv upp dig för att få koll på när!

Hitta MECA i Din stad

Intressant att veta om MECA ...

MECA

MECA Sweden AB är en serviceinriktad bilverkstadskedja som servar och reparerar bilar av alla vanligt förekommande bilmärken. MECA är en eftertraktad samarbetspartner till professionella bilverkstäder.

MECA öppettider är varierande, beroende på vilken verkstad man besöker, och i nuläget finns det omkring 360 MECA verkstäder runt om i landet. Några av dem är MECA EskilstunaMECA Borlänge och MECA Umeå.

Via MECA online webshop är det möjligt för verkstadskunder snabbt och enkelt gå in och söka artiklar, ladda ner prisfiler och lägga beställningar. På sociala medier kan man följa MECA erbjudanden och nyheter.

MECA förser professionella bilverkstäder och bilägare med ett anpassat sortiment av bildelar, service och kompetens via en effektiv distribution. Bilägare kan även teckna MECA-försäkring, ansöka om MECA-kortet samt MECA Assistansservice.

Företaget grundades 1989 och VD är Mats Krister Duwe.

MECA har flera anställda och verksamhet i hela Norden.

Kärnverksamheten är byggd kring att serva och reparera bilar. Se mer på nätsidan för information, kampanjer och kontakt med MECA kundservice

Andra Bil och motor-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Bil och motor

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information