Tiendeo official website

Picanto

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Kia-erbjudandena?

Om du letar efter de största Kia-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Kia eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 7 Kia-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Kia-katalogen "Picanto" giltig från från 19/6 till till 19/6 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Circle K
  • Logo Mekonomen
  • Logo MECA
  • Logo Preem
  • Logo Volvo
  • Logo Volkswagen

Kia, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Kia Motors är en koreansk billtillverkare som funnits sedan mitten av 1940–talet och som idag är en del av Hyundai Motor Group.

Lär känna Kia

Kia bilar har vunnit flertalet designpriser och är kända för sin slående design. Kias bilmodeller präglas av design, kvalitet, säkerhet, låg bränsleförbrukning, effektiva motorer till konkurrenskraftiga priser.

Kia Motors Sverige har runt ett 100 tal Kia återförsäljare och även runt 110 Kia verkstäder. Några av dem finns i olika städer så som exempelvis Malmö, Göteborg och Västerås. Företaget erbjuder även tjänster som Kia försäkring, Kia privatleasing och begagnade Kia bilar.

På sociala medier och på kia.se kan du följa aktuella Kia nyheter och läsa mer om de olika bilmodellerna. De mest kända bilmodellerna är Kia Ceed och Kia Sportage.  

Företaget tillverkar och säljer även bilmodellerna Kia Venga, Kia Picanto, Kia Optima, Kia Soul och Kia Rio. Se mer på hemsidan för information om bilar, säkerhet, reservdelar och kontakt med Kia kundservice.

Kias bakgrund

Kia etablerades 1944 och är idag ett av världens snabbast växande bilmärke. Kia grundades som Kyungsung Precision Industry 1944. Bolaget hade en liten fabrik i Youngdeungpo söder om Seoul där cykeldelar tillverkades. Första personbilen lanserades 1974.

I Sverige har Kia funnits sedan 1997, och det kör omkring 110 000 Kia bilar på de svenska vägarna årligen. 

 Provkör en egen Kia bil

För dig som vill testa att köra en av Kias egna modeller så kan du med lätthet boka en möjlighet till att få göra just detta. Du kan med lätthet boka ett testtillfälle för just dig via hemsidan: kia.com/se för att få en ny upplevelse. Genom att boka provkörning så får du upplev den senaste teknologin i Kias bilar. Provkör ny familjebil, elbil, hybridbil eller någon av deras andra modeller hos din närmsta Kia handlare genom att fylla i formuläret. Formuläret är enkelt upplagt där du anger modell du vill testa samt dina kontaktuppgifter.