Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste BMW katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Bilar och Motor-butiker i Din stad

BMW, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

BMW är en tysk bil- och motortillverkare med huvudkontor i München. BMW Group Sverige säljer både BMW personbilar och BMW motorcyklar.

Lär känna BMW

BMW är en förkortning för Bayerische Motoren Werke AG, och i Sverige har bilföretaget återförsäljare i flera städer. 

BMWs öppettider är varierande beroende på vilken återförsäljare du väljer. Några av dem finns i städer så som exempelvis i MalmöGöteborg och Grästorp. Se mer på hemsidan för information gällande återförsäljare, öppettider och specialerbjudanden.

På sociala medier kan du följa BMWs aktuella erbjudanden och få information om kampanjer och bilmodeller. På hemsidan har du även möjlighet att virituellt bygga din egen BMW efter önskemål och design.

BMW säljer både bilar och motorcyklar. Du kan även köpa BMW reservdelar, service och styling-tillbehör från BMW. Några av de populäraste bilmodellerna är BMW 3 SerieBMW 520BMW GT, och BMW 335.

BMWs bakgrund

Bilföretaget grundades redan 1916 av Franz Josef Popp.

Det finns flera olika BMW-klubbar i Sverige som samlas under det gemensamma taket BMW Club Schweden. I dag har bilmärket BMW hög status, kvalitet och pris och konkurrerar på samma prestigemarknad som till exempel Mercedes och Audi2004 såldes för första gången över en miljon bilar av märket BMW. BMW-koncernen växer och man har de senaste åren kunnat öka sin produktion stadigt.

BMW tar dig frammåt

BMWs ebda väg är framåt.

Vilken är din?

Modet att tänka nytt är en djupt förankrad mentalitet som färdats i BMWs DNA ända sedan starten av Bayerische Motoren Werke. Den genomsyrar deras beslut och driver dem rakryggat framåt med målet att alltid bidra till unika, inspirerande och oförglömliga ögonblick. De gör vår tids pionjärer till framtidens historia.

Genom att förena unikt hantverk och normbrytande designelement med kaxig prestanda skapas en ny form av lyx. En form som kittlar dina sinnen, drar blickarna till sig och låter dig färdas framåt. Precis som BMW.

Upplev känslan av exklusivt resande du också.

 

Fler erbjudanden från Bilar och Motor