Tiendeo official website

Volvo EC950F

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Volvo-erbjudandena?

Om du letar efter de största Volvo-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Volvo eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 5 Volvo-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Volvo-katalogen "Volvo EC950F" giltig från från 22/9 till till 30/9 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Circle K
  • Logo Mekonomen
  • Logo MECA
  • Logo Preem
  • Logo Volvo
  • Logo Volkswagen

Volvo, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Volvo är mest känd som biltillverkare som bland annat tillverkar personbilar, bussar och lastbilar. Volvo är latin och betyder: "jag rullar".

Lär känna Volvo

 

Aktiebolaget Volvo eller Volvo Car Corporation är Sveriges största autoföretag. Tillverkningen sker i Sverige, Belgien och Kina. Volvo tillverkar bland annat bussar, personbilar, lastbilar, truckar, teknologi och utrustning.

I Sverige finns många olika Volvohandlare utspridda över hela landet. Bilbolaget Nord AB, Bilia Personbilar AB, och Bra Bil är några av återförsäljarna. 

Volvo är aktiv i sociala medier, och på volvocars.com kan man se aktuella erbjudanden, bygga sin egen Volvo samt hitta närmsta återförsäljare.

Volvo har flera populära bilmärken, bland annat Volvo xc90, Volvo xc70, Volvo v70, Volvo Ocean, Volvo 940, Volvo 740, Volvo 850, Volvo v40, Volvo v50 och Volvo Penta. Volvo säljer naturligtvis även reservdelar och övriga motorfordon, så som lastvagnar.


Volvos bakgrund

Företaget grundades 1927 av SKF som står för Svenska Kullagerfabriken. Tanken var från början att Volvo skulle användas som ett märke på en specifik sorts kullager. Så blev det inte och istället var den första bilen klar för marknaden 1927.

I Sverige heter Volvos VD Jan. G. Gurander. Mellan 2016 till 2017 genomfördes en del forskning om olika former av helautomatiserade fordon. Bland annat för skapande av en automatisk skördetröska.

Namnet Volvo är latin och betyder ungefär ”jag rullar”. Se Volvos katalog för mer information gällande specialerbjudanden, reor, rabattkoder och kundservice.

Återvinn din Volvobil

Volvo jobbar som biltilverkare med att ha så liten miljöpåverkan som möjligt. Ett exempel på detta är deras tilltagna tillverkning av elbilar och hybridbilar. Ett annat sätt att få så liten miljöpåverkan som möjligt är ett specifikt erbjudande. För en dag är det ju dags för bilen att gå till skroten. Sedan 2007 sammarbetar Volvo med återvinningsnätet bilretur. Detta gör att du kan lämna in din bil till återvinning helt utan någon kostnad. Detta är extra bra eftersom det är viktigt att bilen lämnas in till en auktoriserad bildemonterare, då dessa kan återvinna bilen till minst 95%.

På bilsweden.se kan du läsa mer om återvinningsarbetet och hur det hela fungerar. Läs även gärna mer om Volvos olika erbjudanden och arbeten på deras hemsida volvocars.com