Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Bilia katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Bilar och Motor-butiker i din stad

Bilia, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bilia är en billeverantör som hjälper dig hitta rätt bil, men även tillbehör för din bil.

Lär känna Bilia

Bilia har sina butiker i de flera områden söder om Uppsala, bland annat finns butiken i Jönköping, Göteborg, Falköping och SkövdePå samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är de auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Öppettiderna är generösa, men skiljer sig beroende på butik. Vissa butiker är exempelvis öppna mellan 9-18 medan andra är öppna dygnet runt.

Bilias bakgrund

Redan 1967 togs det första steget mot det Bilia som finns idag. Då bildade AB Volvo det helägda dotterbolaget Volvator för att samordna återförsäljare och hjälpa till vid generationsskiften. Under 60-talet expanderade Volvator i Sverige. På 70- och 80-talet tog man sig även in på de danska och tyska marknaderna. Namnet ändrades till Catena i samband med börsintroduktionen 1984. Företaget fick namnet Bilia under 1997 och hade då försäljning av personbilar, lastbilar och entreprenadmaskiner i elva länder. AB Volvo köpte 2003 ut Lastbilar och entreprenadmaskiner. Sedan dess har Bilias verksamhet koncentrerats till personbilar och lätta transportbilar, och på senare år utökats med ett stort antal förvärv, bl.a. Toyota- och BMW/MINI-verksamheter i Sverige och BMW/MINI-verksamheter i västeuropa.

Bilias kundlöfte - hela vägen

Bilias strävan är att deras kunder skall vara 100% nöjda och känna ett förtroende till deras verkstadstjänster. Därför erbjuder de följande kundlöften: De bjuder på frukost eller lunch när du väljer att vänta kvar under tiden din bil är på service. Du kan även koppla av, läs en tidning och surfa fritt på deras WiFi. Dessutom värnar de om miljön och är miljöcertifierade enligt ISO 14001. De strävar efter att minimera vår miljöpåverkan. Dessutom kan du med med Biliakortet dela upp servicekostnaden på 4 månader räntefritt. Du får bonus vid varje servicetillfälle.

Bilia är med kunden genom hela bilägandet, med alla produkter och tjänster kunden behöver för sin bil.