Tiendeo official website

Toyota Land Cruiser

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Bilia-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bilia-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bilia eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 5 Bilia-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Bilia-katalogen "Toyota Land Cruiser" giltig från från 25/9 till till 30/9 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-kataloger

  • Logo Bildelshuset
  • Logo Euromaster
  • Logo MECA
  • Logo Saab
  • Logo Mister Auto
  • Logo BDS

Bilia, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bilia är en billeverantör som hjälper dig hitta rätt bil, men även tillbehör för din bil.

Lär känna Bilia

Bilia har sina butiker i de flera områden söder om Uppsala, bland annat finns butiken i Jönköping, Göteborg, Falköping och SkövdePå samtliga marknader erbjuds kunderna bilförsäljning, finansiering, service samt tillbehörs- och reservdelsförsäljning. I Sverige är de auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia, BMW, MINI, Lexus och Toyota samt har drivmedels- och biltvättstationer. Öppettiderna är generösa, men skiljer sig beroende på butik. Vissa butiker är exempelvis öppna mellan 9-18 medan andra är öppna dygnet runt.

Bilias bakgrund

Redan 1967 togs det första steget mot det Bilia som finns idag. Då bildade AB Volvo det helägda dotterbolaget Volvator för att samordna återförsäljare och hjälpa till vid generationsskiften. Under 60-talet expanderade Volvator i Sverige. På 70- och 80-talet tog man sig även in på de danska och tyska marknaderna. Namnet ändrades till Catena i samband med börsintroduktionen 1984. Företaget fick namnet Bilia under 1997 och hade då försäljning av personbilar, lastbilar och entreprenadmaskiner i elva länder. AB Volvo köpte 2003 ut Lastbilar och entreprenadmaskiner. Sedan dess har Bilias verksamhet koncentrerats till personbilar och lätta transportbilar, och på senare år utökats med ett stort antal förvärv, bl.a. Toyota- och BMW/MINI-verksamheter i Sverige och BMW/MINI-verksamheter i västeuropa.

Bilias kundlöfte - hela vägen

Bilias strävan är att deras kunder skall vara 100% nöjda och känna ett förtroende till deras verkstadstjänster. Därför erbjuder de följande kundlöften: De bjuder på frukost eller lunch när du väljer att vänta kvar under tiden din bil är på service. Du kan även koppla av, läs en tidning och surfa fritt på deras WiFi. Dessutom värnar de om miljön och är miljöcertifierade enligt ISO 14001. De strävar efter att minimera vår miljöpåverkan. Dessutom kan du med med Biliakortet dela upp servicekostnaden på 4 månader räntefritt. Du får bonus vid varje servicetillfälle.

Bilia är med kunden genom hela bilägandet, med alla produkter och tjänster kunden behöver för sin bil.