Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från RingUp.

Letar du efter de bästa RingUp-erbjudandena?

Om du letar efter de största RingUp-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från RingUp eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från RingUp och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Electrolux Home "Var basta dammsu- gare någonsin" giltig från från 18/4 till till 2/6.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo AKG
  • Logo Lefflers
  • Logo Hembiobutiken
  • Logo Bose
  • Logo PhoneIX
  • Logo Harman Kardon

RingUp, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ringup är Sveriges största opartiska kedja för telefoni och IT-lösningar till företag.

Lär känna Ringup

Ringup är en objektiv och opartisk partner i alla situationer. De utgår från deras kunders behov och genom rådgivning, dialog och engagemang blir de en partner som både följer med på resan och bidrar till företagets utveckling. De förhåller sig neutrala gentemot operatörer, leverantörer och hårdvaruproducenter och levererar alltid det som de anser vara den bästa lösningen för deras kunder. Istället för att begära in flera offerter från olika leverantörer kan man hos Ringup få de offerter man vill ha från ett och samma ställe då de är den enda kedjan som har avtal med alla ledande operatörer.

Ringup är Sveriges största opartiska kedja för telefoni och IT-lösningar till företag! I dagsläget är de ca 60 medlemmar och har lika många butiker/försäljningskontor från Malmö i söder till Östersund i norr. De levererar telefoni och IT-lösningar till företag på ett objektivt och kompetent sätt. Via hemsidan ringup.se kan du finna flera olika erbjudanden och lösningar för just ditt företag.

Ringups bakgrund

Ringup har levererat kommunikationslösningar till företag sedan 1989.

Kampanjer med Ringup

Ringup erbjuder ett flertal olika kampanjer via deras hemsida. Exempel på detta kan lyda så här:

Just nu kan ni hyra iPhone 12 för endast 302 kr per månad i 24 månader! iPhone 12 passar verkligen företag. Den har supersnabb 5G (Kräver 5G abon) för att ladda ner stora filer när du är på språng och FaceTime i HD. Iphone 12 är utrustad med A14 Bionic, det snabbaste chipet i en smartphone och iOS 14. En stor kristallklar 6,1-tums Super Retina XDR-skärm ger en otrolig detaljrikedom. Nytt inbyggt skyddsglas - Ceramic Shield - ger fyra gånger bättre skydd mot tappskador.