Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Loewe TV katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker i Din stad

Intressant att veta om Loewe TV ...

Loewe TV är en tysk hemelektroniktillverkare med ett brett utbud.

Lär känna Loewe TV

Loewe TV erbjuder ett sofistikerat samspel mellan högteknologi, design, kvalitet och användarvänlighet. Tydliga, exakta och eleganta former. Design med själ. Fascinerande tidlös och internationellt erkänd med över 200 designpriser. Producerad vid Loewes huvudkontor i Kronach, Bayern.

I decennier har Loewe stått för bästa bild- och ljudkvalitet. De använder sofistikerad teknik och intelligenta algoritmer för att kontinuerligt förbättra bildprestandan på deras enheter och förse dig och dina kunder med en oöverträffad TV-bild. Med den senaste chassiplattformen och SX8 fyrkärniga processor genererar de bilder i oöverträffad bildkvalitet. Loewe TV-modeller imponerar inte bara med sin perfekta bild utan också med ett genomtänkt högtalarkoncept. Vardagliga TV-program eller sport, film och musik producerar ett omfattande och tydligt ljud, röster återges på ett förståeligt sätt, anpassat till respektive personlig hörselprofil.

Förutom att det finns återförsäljare över hela landet, så finns även deras globala hemsida loewe.tv där du kan finna nyheter, erbjudandanden och kampanjer.

Loewe TVs bakgrund

Vid den åttonde radioutställningen i Berlin 1931 presenterade "Radio AG DS Loewe" världens första elektroniska filmöverföring. Därmed uppfann de TV:n, men de grundades redan 1923.