Tiendeo official website

Loewe bild 7 — OLED

12 dagar kvar

Letar du efter de bästa Loewe TV-erbjudandena?

Om du letar efter de största Loewe TV-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Loewe TV eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Det finns för närvarande 2 Loewe TV-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Loewe TV-katalogen "Loewe bild 7 — OLED" giltig från från 12/8 till till 13/10 och börja spara pengar nu!

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Loewe TV, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Loewe TV är en tysk hemelektroniktillverkare med ett brett utbud.

Lär känna Loewe TV

Loewe TV erbjuder ett sofistikerat samspel mellan högteknologi, design, kvalitet och användarvänlighet. Tydliga, exakta och eleganta former. Design med själ. Fascinerande tidlös och internationellt erkänd med över 200 designpriser. Producerad vid Loewes huvudkontor i Kronach, Bayern.

I decennier har Loewe stått för bästa bild- och ljudkvalitet. De använder sofistikerad teknik och intelligenta algoritmer för att kontinuerligt förbättra bildprestandan på deras enheter och förse dig och dina kunder med en oöverträffad TV-bild. Med den senaste chassiplattformen och SX8 fyrkärniga processor genererar de bilder i oöverträffad bildkvalitet. Loewe TV-modeller imponerar inte bara med sin perfekta bild utan också med ett genomtänkt högtalarkoncept. Vardagliga TV-program eller sport, film och musik producerar ett omfattande och tydligt ljud, röster återges på ett förståeligt sätt, anpassat till respektive personlig hörselprofil.

Förutom att det finns återförsäljare över hela landet, så finns även deras globala hemsida loewe.tv där du kan finna nyheter, erbjudandanden och kampanjer.

Loewe TVs bakgrund

Vid den åttonde radioutställningen i Berlin 1931 presenterade "Radio AG DS Loewe" världens första elektroniska filmöverföring. Därmed uppfann de TV:n, men de grundades redan 1923.