Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Lefflers.

Letar du efter de bästa Lefflers-erbjudandena?

Om du letar efter de största Lefflers-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lefflers eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Lefflers och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Microsoft "Erbjudanden Microsoft" giltig från från 3/11 till till 3/11.

Hitta Lefflers kataloger i din stad

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Lefflers, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lefflers erbjuder ljud och bildupplevelser för alla

Lär känna Lefflers

Som R-licensinnehavare uppträder Lefflers alltid så professionellt och korrekt att det bidrar till ökat förtroende för affärsverksamhet och näringsliv hos allmänhet, beslutsfattande myndigheter och media.
Som R-licensinnehavare bedriver de affärsmässiga verksamhet på ett moraliskt oantastligt sätt och i enlighet med god affärssed och inom lagens råmärken.
Som R-licensinnehavare ser de på sina kunder/uppdragsgivare och samarbetspartners som delar i en gemenskap präglad av ömsesidiga och berättigade intressen. Deras mål är att alla inblandade ska vara nöjda.
Som R-licensinnehavare ger alltid en saklig framställning av ders erbjudanden och undviker felaktiga, missvisande eller medvetet överdrivna påståenden.

Butiken har vardagliga öppettider och finns i Norrköping. Deras sotiment kan du även finna via deras hemsida lefflers.se där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Lefflers bakgru

1934 startades firman av Karl Gustav Leffler. Namnet var då Norrköpings Radioaffär. De första tjugo åren såldes det skivor, skivspelare och radioapparater av skiftande slag.