Tiendeo official website

Erbjudanden Lefflers

Mer än en månad

  Erbjudanden av Lefflers

  Letar du efter de bästa Lefflers-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Lefflers-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lefflers eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Lefflers on Tiendeo. Bläddra i den senaste Lefflers-katalogen "Erbjudanden Lefflers" giltig från från 2/5 till till 2/5 och börja spara pengar nu!

  Hitta Lefflers kataloger i din stad

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Telia
  • Logo Elgiganten
  • Logo Tele2
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power

  Lefflers, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Lefflers erbjuder ljud och bildupplevelser för alla

  Lär känna Lefflers

  Som R-licensinnehavare uppträder Lefflers alltid så professionellt och korrekt att det bidrar till ökat förtroende för affärsverksamhet och näringsliv hos allmänhet, beslutsfattande myndigheter och media.
  Som R-licensinnehavare bedriver de affärsmässiga verksamhet på ett moraliskt oantastligt sätt och i enlighet med god affärssed och inom lagens råmärken.
  Som R-licensinnehavare ser de på sina kunder/uppdragsgivare och samarbetspartners som delar i en gemenskap präglad av ömsesidiga och berättigade intressen. Deras mål är att alla inblandade ska vara nöjda.
  Som R-licensinnehavare ger alltid en saklig framställning av ders erbjudanden och undviker felaktiga, missvisande eller medvetet överdrivna påståenden.

  Butiken har vardagliga öppettider och finns i Norrköping. Deras sotiment kan du även finna via deras hemsida lefflers.se där du dessutom kan finna nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Lefflers bakgru

  1934 startades firman av Karl Gustav Leffler. Namnet var då Norrköpings Radioaffär. De första tjugo åren såldes det skivor, skivspelare och radioapparater av skiftande slag.