Erbjudande

Publicerades idag
Öppna katalog

Erbjudanden av Inet

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Inet katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Elektronik och Vitvaror

Privacy Policy

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker i din stad

Inet, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Inet är en teknikbutik som ser sig som experter på datorer och deras tillbehör.

Lär känna Inet

Inet är först med det senaste inom datorförsäljning. Därmed är det just datorer som de ser sig vara bäst på, vilket också resulterade i att de blev utnämnda till årets nätbutik 2019 av pricerunner. Förutom hemsidan och dess onlinebutik har de även fysiska butiker i städer som Stockholm, Göteborg och Malmö. Öppettiderna i alla dessa butiker är mellan klockan 10 till klockan 19. 

I butikerna hittar du samma utbud, erbjudanden och priser som på inet.se. På plats får du personlig kontakt med deras rådgivare som kan guida dig genom teknikdjungeln. Alla butiker har även en dedikerad serviceverkstad med kunnig personal som är redo att lösa eventuella problem. Har du inte möjlighet att komma in till någon av deras fysiska butiker med din produkt kan du alltid skicka den till deras centralservice i Göteborg. Kontakta kundservice för information om hur du går tillväga. Är varan du är ute efter inte i lager när du besöker Inet, men finns i deras webblager? Inga problem! Då kan de skicka hem varan åt dig.

Inets bakgrund

Företaget startades 2000 och har sitt huvudkontor i Sisjöns industriområde i Göteborg. Företagets VD är Erik Wickman. Företaget omsatte 2019 1 024 miljoner kronor och hade 98 anställda. Inets maskot som också finns i logotypen är Dr. Inet, en vithårig man med glasögon.

Tävla med Inet

Inet håller regelbundet i tävlingar där du kan vinna riktigt trevliga priser. Ofta handlar det om produkter de spelat in videor med. Det är heller inte ovanligt att de tar fram särskilda tävlingar i samarbete med tillverkare. På så vis kan de erbjuda vinster som innefattar allt från de senaste grafikkorten och spelen till begränsade utgåvor av exempelvis chassin. Håll utkik på Inets Facebooksida för att inte missa när nästa tävling drar igång, samtidigt som du alltid får nys om när nya videor eller produkter släpps. De har också dragit igång live streams som kommer sändas på Facebook, så om du vill vara med och följa dessa är det hit du ska vända dig.

Fler erbjudanden från Elektronik och Vitvaror

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor