Tiendeo official website

Erbjudanden HiFi Klubben

Mer än en månad

  Erbjudanden av HiFi Klubben

  Letar du efter de bästa HiFi Klubben-erbjudandena?

  Om du letar efter de största HiFi Klubben-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från HiFi Klubben eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från HiFi Klubben on Tiendeo. Bläddra i den senaste HiFi Klubben-katalogen "Erbjudanden HiFi Klubben" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo AKG
  • Logo Lefflers
  • Logo Hembiobutiken
  • Logo Bose
  • Logo PhoneIX
  • Logo Harman Kardon

  HiFi Klubben, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  HIFI klubben fokuserar på två saker, ljud och bild. Här får du ljud och bild-upplevelser av bästa kvalitet.

  Lär känna HIFI klubben

  Med ungefär ett 100-tal fysiska butiker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland och Nederländerna, plus 5 nationella webbutiker är HiFi Klubben Europas i särklass största specialkedja inom högkvalitativ HiFi. Tack vare deras väldigt breda urval av testvinnande stereo- och hemmabiolösningar kan du alltid hitta rätt lösning till rätt pris hos dem. Det enda du inte hittar hos HIFI klubben är dåliga lågprisprodukter. De är bara ett rent slöseri med pengar, och den delen av marknaden har de valt att överlåta åt dem som vill kännas vid den.

  Öppettiderna är vardagliga och butiken finns exempelvis på platser så som Sundsvall, Falun, Jönköping, Halmstad och Örebro. Men givetvis finns även hemsidan för dig som hellre vill handla dina varor hemifrån. Här hittar du även annan information om exempelvis erbjudanden och när det är REA. Detta via sidan hifiklubben.se. I HiFi Klubbens lyssningsrum kan du se, höra och jämföra produkterna i lugn och ro innan du bestämmer dig – utan någon störande kundradio som efterlyser föräldrar och bilägare.

  HIFI klubbens bakgrund

  Hi-fi klubben grundades av Peter Lyngdorf i Danmark 1976 och etablerades i Sverige 1980 och i Norge 1988.

  Bli medlem i HIFI klubbens kundklubb

  Att vara medlem i HiFi Klubbens kundklubb är helt gratis, och det enda du förpliktigar dig att göra är att ta emot deras nyhetsbrev. Utöver detta får du bara en mängd förmåner. Exempelvis får du som medlem får du 1 års extra garanti på alla produkter du köpt hos dem – utöver den tvååriga garanti som de redan ger dig när du handlar på HiFi Klubben. Goda garantivillkor med andra ord. För att få den extra garantin krävs dock att du prenumererar på deras nyhetsbrev. Om du säger upp prenumerationen på nyhetsbrevet innan garantiperioden gått ut så förlorar du också den extra garantin på 1 år.