Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Fix My Phone.

Letar du efter de bästa Fix My Phone-erbjudandena?

Om du letar efter de största Fix My Phone-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Fix My Phone eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Fix My Phone och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Länsförsäkringar "Hemförsäkring" giltig från från 8/10 till till 16/12.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Fix My Phone, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Fix My Phone är ett företag som reparerar din iPhone och mobiltelefon

Lär känna Fix My Phone

Fix My Phone lagar din mobiltelefon och surfplatta snabbt. Du sparar pengar jämfört med att köpa nytt och är samtidigt rädd om miljön. De erbjuder snabba reparationer, på mobiltelefoner och surfplattor, till både privatpersoner och företag i hela Sverige och Norge. Vare sig du vill laga iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Sony , Huawei eller HTC. Mobiltelefonen ska funka, hela tiden och så länge som möjligt. Just därför erbjuder de både service av din mobiltelefon och ett stort utbud av tillbehör som skyddar och gör det möjligt för dig att få ut det mesta av din investering.

Välkommen in till din närmsta servicebutik. Besök dem för att reparera din mobiltelefon eller din läsplatta i någon av deras servicebutiker i bland annat Göteborg, Varberg, Norrköping, Halmstad, Stockholm eller Örebro. Fix My Phone arbetar för att ge din mobiltelefon ett längre liv och därmed också spara på miljön. deras öppettider är vardagliga, men via hemsidan fixmyphone.se är det alltd öppet, och här kan du finna råd och information om hur du ska gå till väga.

Fix My Phones bakgrund

Fix My Phones har funnits i flera städer i Sverige under lång tid.