Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Digitalbutikerna.

Letar du efter de bästa Digitalbutikerna-erbjudandena?

Om du letar efter de största Digitalbutikerna-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Digitalbutikerna eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Digitalbutikerna och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Electrolux Home "Var basta dammsu- gare någonsin" giltig från från 18/4 till till 2/6.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo AKG
  • Logo Lefflers
  • Logo Hembiobutiken
  • Logo Bose
  • Logo PhoneIX
  • Logo Harman Kardon

Digitalbutikerna, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Digitalbutikerna är en kedja som säljer tekniska prylar

Lär känna Digitalbutikerna

Digital Butikerna är ett affärskoncept utvecklat för fria fackhandlare och entreprenörer inom hemelektronikbranschen med stor kunskap, modernt sortiment och hög servicenivå som ledord.

Digital Butikerna består av ca 125 butiker utspridda över större delen av landet. Dessa butiker agerar gemensamt ut mot marknaden under namnet Digital Butikerna i marknadsföring och kampanjer som produceras i samarbete med Electra Sweden AB i Kalmar.

Digital Butikernas affärskoncept bygger på frivillighet och är inte belagt med medlemsavgifter eller kostnader. Genom gemensamma inköp och affärsförhandlingar kan de erbjuda attraktiva villkor och affärsmöjligheter för butikerna och dess kunder.

Digital Butikerna är en av de ledande aktörerna inom digital-tv på den svenska marknaden och har följaktligen stort fokus på, och kunskap om denna varugrupp. Butiken finns på platser så som exempelvis Bollnäs, Göteborg, Landskrona och Idre. På hemsidan digitalbutikerna.se kan du finna mer information, nyheter och erbjudanden.

Digitalbutikernas bakgrund

Året var 1997 när Electragruppen introducerade konceptet Radiohandlarn.nu, avsett för fria fackhandlare anslutna till bolagets varuförsörjningssytem. Avsikten härmed var att tillhandahålla även dessa handlare service och stöd i form av produktval, profilskapande marknadsföring och reklam samt viss utbildning.

Digitalbutikernas integritetspolicy

De på Digital Butikerna värnar om din personliga integritet. Deras mål är därför alltid att skydda dina personuppgifter på bästa sätt och att följa gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Med deras integritetspolicy vill de ge dig information om hur de behandlar dina personuppgifter. Deras policy hjälper dig som kund att bland annat förstå vilken slags information som Digital Butikerna samlar in och hur de använder den. Deras integritetspolicy vänder sig till dig som på något sätt är i kontakt med Digital Butikerna via deras kundtjänst eller digitalbutikerna.se och därvid lämnar dina personuppgifter.