Favorit

CDON | rabattkoder och erbjudanden

Favorit

CDON och Elektronik och vitvaror i din stad med närområde

Lägg till CDON bland dina favoriter!
Erbjudanden från CDON i Stockholm
RABATT
Lägg till CDON bland dina favoriter!
Erbjudanden från CDON i Stockholm
RABATT
Lägg till CDON bland dina favoriter!
Erbjudanden från CDON i Stockholm
RABATT

Se fler erbjudanden

(0)

Intressant att veta om CDON ...

Hos CDON behöver kunden inte längre knappa in sina kortuppgifter manuellt!

E-butiken CDON har nyligen lanserat en ny funktion för att göra betalningsprocessen smidigare. Funktionen innebär att kunden inte längre behöver knappa in kortnummer och utgångsdatum manuellt! Initiativet kommer av att vi handlar mer och mer från våra smartphones, och att betalningsprocessen därför bör göras mer mobilanpassad.

Den nya funktionen innebär att man, istället för att manuellt knappa in uppgifterna från bankkortet, skannar kortet med hjälp av mobilens kamera. Detta för att underlätta betalningen och göra den snabbare än tidigare.

Funktionen stöds av iPhone eller iPad-enheter med iOS 8 eller senare versioner. På företagets YouTube-kanal finns en video där man demonstrerar hur skanningen fungerar. Allt som behövs för en smidigare betalning är alltså en iOS-enhet med fungerande kamera!

CDON är ett svenskt e-handelsföretag som grundades år 1999. Från början var tanken att skapa en skivbutik på nätet, men idag säljs alltifrån böcker till spel och hemelektronik. År 2011 omsatte företaget omkring 1,8 miljarder kronor, och företaget har ett hundratal anställda.

Via sociala medier och hemsidan går det att följa aktuell CDON rea samt ta del av erbjudanden med CDON rabattkod.

CDON har flera välkända märken i lagret, så som Adidas, Samsung och Esprit. Produktkategorierna är böcker, film, spel och musik, elektronik och mobil, hem, trädgård och vitvaror, inredning & möbler, sport och outdoor, kläder och skor, leksaker, barn och baby, skönhet och hälsa, samt en outlet.

 Företaget grundades 1999 och VD är J. Patrik Settlin.

På huvudkontoret i Malmö finns ett hundratal anställda och CDON e-butiker finns även i Norge, Finland och Danmark, samt en engelskspråkig e-butik med leverans till ett antal länder inom EU.

 CDON Outlet erbjuder varor till 40 – 70 % rabatt

Ladda ner Tiendeo appen

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste CDON katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy