CDON
CDON

CDON - Rabattkoder och erbjudanden

Vi är på väg att publicera erbjudanden från CDON

Skriv upp dig för att få koll på när!

Intressant att veta om CDON ...

Hos CDON behöver kunden inte längre knappa in sina kortuppgifter manuellt!

E-butiken CDON har nyligen lanserat en ny funktion för att göra betalningsprocessen smidigare. Funktionen innebär att kunden inte längre behöver knappa in kortnummer och utgångsdatum manuellt! Initiativet kommer av att vi handlar mer och mer från våra smartphones, och att betalningsprocessen därför bör göras mer mobilanpassad.

Den nya funktionen innebär att man, istället för att manuellt knappa in uppgifterna från bankkortet, skannar kortet med hjälp av mobilens kamera. Detta för att underlätta betalningen och göra den snabbare än tidigare.

Funktionen stöds av iPhone eller iPad-enheter med iOS 8 eller senare versioner. På företagets YouTube-kanal finns en video där man demonstrerar hur skanningen fungerar. Allt som behövs för en smidigare betalning är alltså en iOS-enhet med fungerande kamera!

CDON är ett svenskt e-handelsföretag som grundades år 1999. Från början var tanken att skapa en skivbutik på nätet, men idag säljs alltifrån böcker till spel och hemelektronik. År 2011 omsatte företaget omkring 1,8 miljarder kronor, och företaget har ett hundratal anställda.

Via sociala medier och hemsidan går det att följa aktuell CDON rea samt ta del av erbjudanden med CDON rabattkod.

CDON har flera välkända märken i lagret, så som Adidas, Samsung och Esprit. Produktkategorierna är böcker, film, spel och musik, elektronik och mobil, hem, trädgård och vitvaror, inredning & möbler, sport och outdoor, kläder och skor, leksaker, barn och baby, skönhet och hälsa, samt en outlet.

 Företaget grundades 1999 och VD är J. Patrik Settlin.

På huvudkontoret i Malmö finns ett hundratal anställda och CDON e-butiker finns även i Norge, Finland och Danmark, samt en engelskspråkig e-butik med leverans till ett antal länder inom EU.

 CDON Outlet erbjuder varor till 40 – 70 % rabatt

Andra Elektronik och vitvaror-butiker online

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information