Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste HP katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker i Din stad

HP, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

HP är ett amerikanskt märke som skapar teknisk utrustning.

Lär känna HP

HPs vision är att skapa teknik som gör livet bättre för alla, överallt – varje person, organisation och alla samhällen runt om i världen. Detta motiverar och inspirerar dem att göra det de gör. Att skapa det de skapar. Att uppfinna och återuppfinna. Att konstruera upplevelser som förundrar. De slutar inte sträva framåt då du inte heller slutar att göra det. Du hittar på nya sätta att arbeta. Att spela. Att leva. Med deras teknik kan du uppfinna din värld igen. De har inga egna fysiska butiker, utan deras produkter säljv genom återförsäljare, där de flesta återförsäljare inom teknik har HPs produkter.

Via deras hemsida www8.hp.com kan du dock handla allt från deras sortiment, och här hitta du även erbjudanden, nyheter och kampanjer.

HPs bakgrund

Företaget började sin verksamhet i ett garage av William "Bill" Hewlett och David "Dave" Packard 1939 som singlade slant om vems efternamn som skulle få inleda företagsnamnet. Företaget utvecklade och sålde kvalificerade elektroniska mätinstrument och -utrustningar för forskning, undervisning och industri inom elektronikbranschen. Mot slutet av 1960-talet utökades produkterna med bords- och fickkalkylatorer samt datorer med kringutrustning. År 1999 delades företaget upp i två självständiga delar. Datautrustningarna stannade hos Hewlett-Packard.

HP arbetar för hållbarhet

Hållbar påverkan är HP: s åtagande för skapa positiv, bestående förändring för planeten, dess folk och våra samhällen. Detta tjänar som en vägledande princip för att leverera deras företagets vision - att skapa teknik som gör livet bättre för alla, överallt. Hållbar påverkan är en affärsimperativ och nyckeldifferentiator för HP. 

De företag som kommer att trivas över på lång sikt är de som kan kopplas från varandra tillväxt från konsumtion, växa igenom en inkluderande kultur och erbjuda lösningar på några av de största utmaningarna näringsliv och samhälle.