Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från HP.

Letar du efter de bästa HP-erbjudandena?

Om du letar efter de största HP-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från HP eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från HP och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Harman Kardon "Erbjudanden Harman Kardon" giltig från från 10/5 till till 10/5.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Telia
  • Logo Elgiganten
  • Logo Tele2
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power

HP, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

HP är ett amerikanskt märke som skapar teknisk utrustning.

Lär känna HP

HPs vision är att skapa teknik som gör livet bättre för alla, överallt – varje person, organisation och alla samhällen runt om i världen. Detta motiverar och inspirerar dem att göra det de gör. Att skapa det de skapar. Att uppfinna och återuppfinna. Att konstruera upplevelser som förundrar. De slutar inte sträva framåt då du inte heller slutar att göra det. Du hittar på nya sätta att arbeta. Att spela. Att leva. Med deras teknik kan du uppfinna din värld igen. De har inga egna fysiska butiker, utan deras produkter säljv genom återförsäljare, där de flesta återförsäljare inom teknik har HPs produkter.

Via deras hemsida www8.hp.com kan du dock handla allt från deras sortiment, och här hitta du även erbjudanden, nyheter och kampanjer.

HPs bakgrund

Företaget började sin verksamhet i ett garage av William "Bill" Hewlett och David "Dave" Packard 1939 som singlade slant om vems efternamn som skulle få inleda företagsnamnet. Företaget utvecklade och sålde kvalificerade elektroniska mätinstrument och -utrustningar för forskning, undervisning och industri inom elektronikbranschen. Mot slutet av 1960-talet utökades produkterna med bords- och fickkalkylatorer samt datorer med kringutrustning. År 1999 delades företaget upp i två självständiga delar. Datautrustningarna stannade hos Hewlett-Packard.

HP arbetar för hållbarhet

Hållbar påverkan är HP: s åtagande för skapa positiv, bestående förändring för planeten, dess folk och våra samhällen. Detta tjänar som en vägledande princip för att leverera deras företagets vision - att skapa teknik som gör livet bättre för alla, överallt. Hållbar påverkan är en affärsimperativ och nyckeldifferentiator för HP. 

De företag som kommer att trivas över på lång sikt är de som kan kopplas från varandra tillväxt från konsumtion, växa igenom en inkluderande kultur och erbjuda lösningar på några av de största utmaningarna näringsliv och samhälle.