Tiendeo official website

Good for Business & for The Environment

Mer än en månad

Erbjudanden av HP

Letar du efter de bästa HP-erbjudandena?

Om du letar efter de största HP-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från HP eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Det finns för närvarande 9 HP-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste HP-katalogen "Good for Business & for The Environment" giltig från från 7/9 till till 4/11 och börja spara pengar nu!

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

HP, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

HP är ett amerikanskt märke som skapar teknisk utrustning.

Lär känna HP

HPs vision är att skapa teknik som gör livet bättre för alla, överallt – varje person, organisation och alla samhällen runt om i världen. Detta motiverar och inspirerar dem att göra det de gör. Att skapa det de skapar. Att uppfinna och återuppfinna. Att konstruera upplevelser som förundrar. De slutar inte sträva framåt då du inte heller slutar att göra det. Du hittar på nya sätta att arbeta. Att spela. Att leva. Med deras teknik kan du uppfinna din värld igen. De har inga egna fysiska butiker, utan deras produkter säljv genom återförsäljare, där de flesta återförsäljare inom teknik har HPs produkter.

Via deras hemsida www8.hp.com kan du dock handla allt från deras sortiment, och här hitta du även erbjudanden, nyheter och kampanjer.

HPs bakgrund

Företaget började sin verksamhet i ett garage av William "Bill" Hewlett och David "Dave" Packard 1939 som singlade slant om vems efternamn som skulle få inleda företagsnamnet. Företaget utvecklade och sålde kvalificerade elektroniska mätinstrument och -utrustningar för forskning, undervisning och industri inom elektronikbranschen. Mot slutet av 1960-talet utökades produkterna med bords- och fickkalkylatorer samt datorer med kringutrustning. År 1999 delades företaget upp i två självständiga delar. Datautrustningarna stannade hos Hewlett-Packard.

HP arbetar för hållbarhet

Hållbar påverkan är HP: s åtagande för skapa positiv, bestående förändring för planeten, dess folk och våra samhällen. Detta tjänar som en vägledande princip för att leverera deras företagets vision - att skapa teknik som gör livet bättre för alla, överallt. Hållbar påverkan är en affärsimperativ och nyckeldifferentiator för HP. 

De företag som kommer att trivas över på lång sikt är de som kan kopplas från varandra tillväxt från konsumtion, växa igenom en inkluderande kultur och erbjuda lösningar på några av de största utmaningarna näringsliv och samhälle.