Tiendeo official website

Erbjudanden Canon

Mer än en månad

  Erbjudanden av Canon

  Letar du efter de bästa Canon-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Canon-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Canon eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Canon on Tiendeo. Bläddra i den senaste Canon-katalogen "Erbjudanden Canon" giltig från från 16/4 till till 16/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Telia
  • Logo Elgiganten
  • Logo Tele2
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power

  Canon, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Canon är ett ledande namn inom foto och bild.

  Lär känna Canon

  Tonvikten på teknik är en del av Canons företagskärna, och deras mål är att omdefiniera vad som är möjligt genom bildhantering. De utnyttjar bildteknik för att vidareutvecklas bortom deras omfattande sortiment av befintliga produkter och skapa nya verksamhetsområden där deras bildteknik kan flytta fram gränserna för vad som är möjligt. Det sker exempelvis genom satellitutveckling, medicinska framsteg och genom att öka möjligheterna för utskrift, industriell utrustning och nätverksvideokameror, vilket bidrar till utvecklingen av smarta städer. Canons främsta styrka inom optisk teknik och bildteknik bidrar även till framsteg i astronomi. Dock är de vanligaste produkterna om Canon erbjuder privatpersoner olika former av kamera-teknik samt tillbehör.

  Återförsäljare finns överallt i landet, det är bara att besöka valfri butik som säljer proffesionell kamerautrustning, så som exempelvis Electrolux och Elgiganten. Därmed går det att hitta din Canon-produkt i de flesta städer. Exempelvis Boden, Norrköping och Lund. På hemsidan går det även där att hitta din specifika Canon, men även kundservice, erbjudanden och nyheter.

  Canons bakgrund

  Canon grundades 1937 av Yoshida Goro och hans svåger Uchida Saburo. 1960 startades Canon Svenska AB.

  Canon har en kyosei-filosofi

  Kyosei är Canons företagsfilosofi och kärnan i deras varumärkes-, företags- och sponsringsverksamhet. Kyosei är ett japanskt ord som betyder ”leva och arbeta tillsammans för allas bästa”, vilket är en princip som alla Canons medarbetare har tagit till sig. Begreppet symboliserar deras vision, deras värden och sättet på vilket de behandlar personalen och bedriver verksamheten.

  Utöver företagsverksamheten påverkar Kyosei sättet på vilket de bedriver verksamhet i samhället i stort och med organisationer runt om i världen. De anser att det är av avgörande betydelse att vara en god samhällsmedborgare och är uppmärksamma på hur deras verksamhet påverkar deras kunder, medarbetare, partner och världen omkring oss.