Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Canon.

Letar du efter de bästa Canon-erbjudandena?

Om du letar efter de största Canon-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Canon eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Canon och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Kjell & Company "20 % på sportlovsteknik" giltig från från 16/2 till till 29/2.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Canon, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Canon är ett ledande namn inom foto och bild.

Lär känna Canon

Tonvikten på teknik är en del av Canons företagskärna, och deras mål är att omdefiniera vad som är möjligt genom bildhantering. De utnyttjar bildteknik för att vidareutvecklas bortom deras omfattande sortiment av befintliga produkter och skapa nya verksamhetsområden där deras bildteknik kan flytta fram gränserna för vad som är möjligt. Det sker exempelvis genom satellitutveckling, medicinska framsteg och genom att öka möjligheterna för utskrift, industriell utrustning och nätverksvideokameror, vilket bidrar till utvecklingen av smarta städer. Canons främsta styrka inom optisk teknik och bildteknik bidrar även till framsteg i astronomi. Dock är de vanligaste produkterna om Canon erbjuder privatpersoner olika former av kamera-teknik samt tillbehör.

Återförsäljare finns överallt i landet, det är bara att besöka valfri butik som säljer proffesionell kamerautrustning, så som exempelvis Electrolux och Elgiganten. Därmed går det att hitta din Canon-produkt i de flesta städer. Exempelvis Boden, Norrköping och Lund. På hemsidan går det även där att hitta din specifika Canon, men även kundservice, erbjudanden och nyheter.

Canons bakgrund

Canon grundades 1937 av Yoshida Goro och hans svåger Uchida Saburo. 1960 startades Canon Svenska AB.

Canon har en kyosei-filosofi

Kyosei är Canons företagsfilosofi och kärnan i deras varumärkes-, företags- och sponsringsverksamhet. Kyosei är ett japanskt ord som betyder ”leva och arbeta tillsammans för allas bästa”, vilket är en princip som alla Canons medarbetare har tagit till sig. Begreppet symboliserar deras vision, deras värden och sättet på vilket de behandlar personalen och bedriver verksamheten.

Utöver företagsverksamheten påverkar Kyosei sättet på vilket de bedriver verksamhet i samhället i stort och med organisationer runt om i världen. De anser att det är av avgörande betydelse att vara en god samhällsmedborgare och är uppmärksamma på hur deras verksamhet påverkar deras kunder, medarbetare, partner och världen omkring oss.