Signature Lighting Collection

30 dagar kvar
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Philips katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Elektronik och Vitvaror

Privacy Policy

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker online

Philips, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Philips är en av världens största elektroniktillverkare

Lär känna Philips

Sedan den första Philips-lampan introducerades för mer än 120 år sedan har innovation och ett människofokuserat synsätt alltid utgjort kärnan i deras företag.

Deras strävan är att leverera nya hälsovårds- och belysningstekniker samt innovativa och lokalt relevanta konsumentprodukter som gör stor skillnad för deras konsumenter och intressenter över hela världen. Philips tror att de kan göra det med en djup förståelse för människors behov och önskningar.

När de för samman människor och innovation skapar de nästa generations teknik och saker som människor verkligen vill ha och behöver. Det är meningsfulla innovationer som hjälper människor att vara friska, må bra och njuta av livet. Det här utmärker dem och gör dem till Philips.

Philips produkter säljs via en rad olika återförsäljare i hela landet, men även via deras hemsida philips.se där du kan finna hela deras sortiment, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Philips bakgrund

Philips grundades 15 maj 1891 av Gerard Philips i Eindhoven i Nederländerna. De första produkterna var glödlampor. 1919 startade Philips sin verksamhet i Sverige med en agentur för glödlampor.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor