Tiendeo official website

Philips

Publicerades igår

Erbjudanden av Philips

Letar du efter de bästa Philips-erbjudandena?

Om du letar efter de största Philips-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Philips eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Det finns för närvarande 2 Philips-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Philips-katalogen "Philips" giltig från från 22/4 till till 6/5 och börja spara pengar nu!

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Philips, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Philips är en av världens största elektroniktillverkare

Lär känna Philips

Sedan den första Philips-lampan introducerades för mer än 120 år sedan har innovation och ett människofokuserat synsätt alltid utgjort kärnan i deras företag.

Deras strävan är att leverera nya hälsovårds- och belysningstekniker samt innovativa och lokalt relevanta konsumentprodukter som gör stor skillnad för deras konsumenter och intressenter över hela världen. Philips tror att de kan göra det med en djup förståelse för människors behov och önskningar.

När de för samman människor och innovation skapar de nästa generations teknik och saker som människor verkligen vill ha och behöver. Det är meningsfulla innovationer som hjälper människor att vara friska, må bra och njuta av livet. Det här utmärker dem och gör dem till Philips.

Philips produkter säljs via en rad olika återförsäljare i hela landet, men även via deras hemsida philips.se där du kan finna hela deras sortiment, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Philips bakgrund

Philips grundades 15 maj 1891 av Gerard Philips i Eindhoven i Nederländerna. De första produkterna var glödlampor. 1919 startade Philips sin verksamhet i Sverige med en agentur för glödlampor.