Tiendeo official website

Erbjudanden Nikon

Mer än en månad

  Erbjudanden av Nikon

  Letar du efter de bästa Nikon-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Nikon-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Nikon eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Nikon on Tiendeo. Bläddra i den senaste Nikon-katalogen "Erbjudanden Nikon" giltig från från 18/4 till till 18/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Telia
  • Logo Elgiganten
  • Logo Tele2
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power

  Nikon, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Nikon är en välkänd kedja som fokuserar på foto och objektiv.

  Lär känna Nikon

  Store.nikon.se är Nikons officiella onlinebutik i Sverige för Nikons digitalkameror (Spegellösa Kameror, DSLR-kameror, COOLPIX kompakta kameror), Speedlight-blixtar, NIKKOR-objektiv och sportoptik samt Nikon-programvara, tillbehör och föremål för fansen. Denna webbutik ägs och hanteras av Nikon Sweden – Filial till Nikon Holdings Europe BV. Nikon är en välkänd kedja från Japan som fokuserar på foto och objektiv.

  De säljer exempelvis produkter så som  kameror, kikare, mikroskop och mätinstrument. Nikons produkter säljs via återförsäljare, samt även på deras egna hemsida. Nikon perfekta fokussystem används till mikroskopen för biologisk forskning. Nikon har banat vägen för ”Perfect Focus System” (PFS) för att ge realtidsfokuskorrigering till mikroskops fokusdrift. Nikon skapade också den första kameran och linsen med automatisk fokus som gick att använda under vattnet.

  Bland de mest kända produkterna är Nikkor-kameraobjektiven (särskilt de för företagets egna SLR-kameror med F-fattning), Nikonos-undervattenshusen och Nikon F-serien av professionella SLR-kameror för 135-film. Nikon har följt med i övergången till digitalfoto med både "snapshot"-kameror såväl som systemkameror som Nikon D300 och de nyare Nikon D7200 och Nikon D4s.

  Nikons bakgrund

  Nikon grundades  1917 som Nihon (Nippon) Kōgaku Kōgyō. Företaget bytte 1988 namn till Nikon Corporation.

  Nikon tar ett socialt ansvar

  Nikon hjälper dig att se världen, men vilken sorts värld vill du se? På Nikon utmanar de ständigt sig själva till att finna bättre vägar – vare sig det handlar om innovation, hållbar produktion eller en diversifierad och inkluderande arbetsstyrka och sätt att kommunicera på. De har en vision om en värld där de ögonblick och minnen du fångar sätter spår inte bara under den här livstiden utan också för kommande generationer.

  Utan Nikons stöd skulle många viktiga historier aldrig berättas. Det är därför som de är så stolta över sitt långvariga partnerskap med fotoagenturen och stiftelsen NOOR. Det är ett banbrytande kollektiv av dokumentärfotografer som ger röst till de sårbara och belyser viktiga frågor som länge har ignorerats.