Tiendeo official website

Erbjudanden Halebop

Mer än en månad

  Erbjudanden av Halebop

  Letar du efter de bästa Halebop-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Halebop-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Halebop eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Halebop on Tiendeo. Bläddra i den senaste Halebop-katalogen "Erbjudanden Halebop" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo AKG
  • Logo Lefflers
  • Logo Hembiobutiken
  • Logo Bose
  • Logo PhoneIX
  • Logo Harman Kardon

  Halebop, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Halebop är en av Sveriges ledande mobiloperatörer, med låga priser på abonnemang och mobiltelefoner. Detta med en god täckning.

  Lär känna Halebop

  Halebop fick 2019 fått utmärkelsen "sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni". Denna utmärkelse har de fått 10 gånger på de senaste 12 åren. Halebop vill alltid erbjuda något mer än bara än mobiltelefoner och abonemang. Därmed kan du få en möjlighet till att bli erbjuden saker så som hörlurar, VR-glasögon, eller varför inte gratis spotify när du köper en ny mobiltelefon.

  Ett annat exempel på vad Halebop har att erbjuda är att du alltid spar den surf på ditt abonemang som du inte använt upp från månaden innan. Utöver detta finns det många olika former av erbjudanden som kan tillkomma vid olika REA veckor. Exempelvis kan det erbjudas 3 fria månader från Storytel och Spotify. Halebop cloud är Halebops egna version av "molnet" som har stor säkerhet och är samtidigt lätt att dela med de du vill.

   

  Halebops bakgrund

  Halebop startades upp i maj 2000 och erbjöd då olika former av tjänster för mobiltelefoni. Som exempel kan nämnas kontantkortet som lanserades 2002. 2003 särade Halebop och Telia på sig och Halebop blev därmed ett helt eget varumärke med ett eget utbud. Fram till 2007 var Halebop ett renodlat kontantkortsoperatör, men 2007 kom också det första abonemanget. Halebop använder sig utav Telias telenät.

  Halebop finns för studenter

  För dig som är student finns det en rad olika former av studenterbjudanden. Exempelvis erbjuder Halebop studentrabatt på exempelvis olika mobilabonemang, men även telefoner. exempel på olika abonemang som erbjuds för studenter är 40 gb surf, 24 gb och 12 gb. Dessutom ingår det fria samtal, fria sms, samt samma pris i resten av Eu, så som i Sverige.

  Via Halebops hemsida kan du se vilka specifika erbjudanden som finns för dig som student (eller vanlig kund) just nu. Märken som Halebop kan erbjuda i sin shopp är exempelvis: Apple, Huawei, Samsung, Sony, Nokia, Motorola, samt andra mer okända märken. Beroende på vilken mobil du köper kan du få flera olika erbjudanden