Letar du efter de bästa Microsoft-erbjudandena?

Om du letar efter de största Microsoft-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Microsoft eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Microsoft och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Elgiganten "Erbjudande" giltig från 03/10/2022 till 16/10/2022.

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker

Microsoft, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Microsoft är kanske världens mest kända datorföretag.

Lär känna Microsoft

Microsoft möjliggör digital transformation för en tid av ett intelligent moln och en intelligent kant. Dess uppdrag är att ge varje person och varje organisation på planeten möjlighet att uppnå mer. Microsoft Procurement levererar affärsvärde genom proaktiva, innovativa, kompatibla och kostnadseffektiva globala lösningar som inkluderar engagemang från leverantörer som är kompatibla, kapabla och konkurrenskraftiga.

Microsofts leverantörsprogram (MSP) är utformat för att upprätthålla pågående partnerskap i alla företag för att säkerställa fortsatt framgång med utvalda leverantörer. Moderniserad med ökat fokus på affärsmål, utökad synlighet för leverantörer och smidighet att anpassa sig till pågående relevans när företagens behov förändras. Programmets enkelhet och fokus förstärker Microsofts värderingar, stärker leverantörsportföljer, ger nya initiativ och berikar leverantörssamarbete.

Deras produkter och programlösningar säljs via återförsäljare över hela landet, men även via deras egna globala hemsida microsoft.com där du kan finna nyheter, erbjudanden, rea och kampanjer.

Microsofts bakgrund

År 1975 grundade Bill Gates och Paul Allen "Micro-soft" (kortform för MicroComputer Software) i Albuquerque, New Mexico, USA.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Microsoft katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Elektronik och Vitvaror

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona