Tiendeo official website

Erbjudanden Microsoft

Mer än en månad

  Erbjudanden av Microsoft

  Letar du efter de bästa Microsoft-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Microsoft-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Microsoft eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Microsoft on Tiendeo. Bläddra i den senaste Microsoft-katalogen "Erbjudanden Microsoft" giltig från från 3/11 till till 3/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo AKG
  • Logo Lefflers
  • Logo Hembiobutiken
  • Logo Bose
  • Logo PhoneIX
  • Logo Harman Kardon

  Microsoft, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Microsoft är kanske världens mest kända datorföretag.

  Lär känna Microsoft

  Microsoft möjliggör digital transformation för en tid av ett intelligent moln och en intelligent kant. Dess uppdrag är att ge varje person och varje organisation på planeten möjlighet att uppnå mer. Microsoft Procurement levererar affärsvärde genom proaktiva, innovativa, kompatibla och kostnadseffektiva globala lösningar som inkluderar engagemang från leverantörer som är kompatibla, kapabla och konkurrenskraftiga.

  Microsofts leverantörsprogram (MSP) är utformat för att upprätthålla pågående partnerskap i alla företag för att säkerställa fortsatt framgång med utvalda leverantörer. Moderniserad med ökat fokus på affärsmål, utökad synlighet för leverantörer och smidighet att anpassa sig till pågående relevans när företagens behov förändras. Programmets enkelhet och fokus förstärker Microsofts värderingar, stärker leverantörsportföljer, ger nya initiativ och berikar leverantörssamarbete.

  Deras produkter och programlösningar säljs via återförsäljare över hela landet, men även via deras egna globala hemsida microsoft.com där du kan finna nyheter, erbjudanden, rea och kampanjer.

  Microsofts bakgrund

  År 1975 grundade Bill Gates och Paul Allen "Micro-soft" (kortform för MicroComputer Software) i Albuquerque, New Mexico, USA.